У Запорізькій області без електрики залишаються 75 населених пунктів

У Запорізькій області без електрики залишаються 75 населених пунктів.

У Запорізькій області без електрики залишаються 75 населених пунктів. Фото: mail.kz

Події
13 травня 2022 13:00

Через те, що ворожі війська Росії наступають і окупують частини Запорізької області, понад 75 населених пунктів нашого регіону залишаються без електрики чи газу.

Як повідобили у "Запоріжжяобленерго", впродовж минулої доби у Запорізькій області виникли нові пошкодження електромереж, які призвели до перебоїв у електропостачанні. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на 13 травня у Запорізькій області відсутнє електропостачання у 75 населених пунктах, у 21 508 споживачів. Минулої доби аварійним бригадам вдалося заживити 3,5 тисячі абонентів Оріхівських мереж. Наразі по місцевим мережам відсутнє світло у 4 390 споживачів. 

Вночі виникли пошкодження у Токмакських мережах. Без електропостачання залишилися два населений пункти, це 290 абонентів.

Без змін залишається ситуація у Гуляйпільських і Василівських мережах, де світло відсутнє у 11 828 та 5 000 споживачів відповідно. Ремонтні роботи не можуть провести через бойові дії. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах