На Запоріжжі окупанти на блокпосту обстріляли авто: є загиблий

На Запоріжжі окупанти на блокпосту обстріляли авто: є загиблий.

На Запоріжжі окупанти на блокпосту обстріляли авто: є загиблий. Фото: scanpix.lt

Події
10 травня 2022 15:25

Поблизу села Білогір'я Пологівського району на блокпосту окупантів під ворожим обстрілом опинився автомобіль із двома цивільними. На жаль, не обійшлось без жертв.

Як повідомили у прес-службі обласної прокуратури, в результаті прямого влучення снаряда автомобіль з цивільними було підірвано. Пасажир авто помер на місці, водій отримав поранення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ймовірно, що загиблий – екс-нардеп Давид Жванія, про якого раніше повідомляв радник голови МВС Антон Геращенко (села Білогір'я та Новопокровка знаходяться поруч). Що Жванія робив у сірій зоні – невідомо.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Нагадаємо, що з неофіційних джерел відомо, що снаряд потрапив у машину Volkswagen, в якій нібито був Жванія і пасажир (він вижив). Тіло екс-нардепа, заздалегідь, знаходиться на тимчасово окупованій території.

Зазначимо, що Давид Жванія був народним депутатом Верховної Ради України IV-VII скликань, а також головою Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування (2012-2014).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах