Мешканців Мелітополя просять не виходити з дому 9 травня

Жителей Мелитополя просят не выходить из дома 9 мая - фото

Жителей Мелитополя просят не выходить из дома 9 мая - фото

Події
05 травня 2022 18:25

Жителів Мелітополя просять посидіти вдома 9 травня. Це потрібно для їхньої безпеки.

Як повідомив мер Іван Федоров, окупанти готують провокації на 9 травня, щоб потім звинуватити Збройні Сили України у залякуванні та навіть убивстві учасників заходу, зокрема – ветеранів. 

Наразі все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію

- Це абсурдно, тому що з 2014 року наскільки не було б важко в Мелітополі проводилося 9 травня. Проводилося з ветеранами, проводилося воно з повагою та вшануванням наших ветеранів. І ніколи нікому ніякої небезпеки не було, – сказав Іван Федоров.

У зв'язку з тим, що в місті зараз небезпечно, мер закликав усіх залишатися вдома та не брати участь у провокаційних мітингах, які організовують колаборанти.

- І особливо представників сім'ї Романцових – не брати участь і не залучати наших мелітопольських дітей до організації цього заходу. Ви не можете відповідати за наших дітей, тому не беріться, – сказав мер Мелітополя.

Нагадаємо, у Запоріжжі на 9 травня оголосили тривалу комендантську годину. Він буде з 19:00 8 травня до 05:00 10 травня. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах