Поліція вилучила у мешканця Запоріжжя боєприпаси і вибухівку

Поліція вилучила у мешканця Запоріжжя боєприпаси і вибухівку.

Поліція вилучила у мешканця Запоріжжя боєприпаси і вибухівку. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
02 травня 2022 16:37

У минулу п'яьницю, 29-го квітня, у Хортицькому районі Запоріжжя поліція виявила у місцевого жителя патрони і гранати, які він зберігав у себе вдома.

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Запорізькій області, правоохоронці отримали інформацію щодо незаконного поводження з боєприпасами. Поліція провела огляд помешкання 50-річного чоловіка на вулиці Василя Сергієнко.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

У оселі виявили 60 патронів до стрілецької зброї, 30 капсулів і детонаторів до гранат та боєприпасів, шість корпусів гранат з запалами, а також 30 грамм пороха і 100 грамм іншої вибухової речовини. 

Відкрито кримінальне провадження по статті за незаконне поводження з боєприпасами.

Варто зазначити, що мешканців Запоріжжя можуть затримати за порушення правил комендантської години. Деяких затриманих відправляють до регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки (так тепер називаються військкомати), де їм вручають повістки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах