Окупанти відключили зв'язок та інтернет у частині Запорізької області

Окупанти відключили зв'язок та інтернет у частині Запорізької області.

Окупанти відключили зв'язок та інтернет у частині Запорізької області. Фото: depositphotos.com

Події
01 травня 2022 11:21

Вчора, 30 квітня, мешканці частини Запорізької області спочатку відчули перебої з інтернетом та мобільним зв'язком, а потім ці послуги зникли у багатьох населених пунктах.

Як повідомили у Держспецзв'язку, стало відомо, що причинами відсутності зв'язку стали обриви волокно-оптичних магістральних ліній та відключення від електропостачання обладнання операторів у нашому регіоні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У відомстві додають, що ці проблеми, які виникли одночасно у всіх операторів мобільного зв'язку, а також у постачальників фіксованих інтернет-послуг, є черговою спробою окупанта залишити українців без доступу до інформації про хід війни, яку Росія розв'язала проти України.

- Зараз ми просимо всіх українців, які перебувають в окупованих районах, якомога переїжджати в інші регіони. Закликаємо всіх бути обережними і не наражати себе на небезпеку. Ви можете залишатися на зв'язку з Україною. Навіть якщо окупанти відключили українське ефірне мовлення, зв'язок та інтернет, слухайте радіо на середніх хвилях (1278, 1404, 873, 657 кГц) за допомогою старих приймачів, – додали у Держспецзв'язку.

Також українські канали розкодовані на супутнику:

▪️ супутник: Hotbird 13;
▪️ частота: 11219 МГц;
▪️ поляризація: H (горизонтальна);
▪️ символьна швидкість: 29 900;
▪️ корекція помилок: FEC 3/5.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах