У ЗОВА прокоментували перекидання військ РФ з Маріуполя у напрямку Запоріжжя

У ЗОВА прокоментували перекидання військ РФ із Маріуполя у напрямку Запоріжжя.

У ЗОВА прокоментували перекидання військ РФ із Маріуполя у напрямку Запоріжжя. Фото: war.znaj.ua

Події
29 квiтня 2022 15:14

Війська РФ перекидають частину своїх військових із Маріуполя на запорізький напрямок. Голова Запорізької ОВ прокоментував переправлення ворожих військових.

- Цілком було зрозуміло, що після завершення основних завдань з осаду та штурму Маріуполя російські сили будуть кинуті на оточення нашого угруповання в зоні ООС. Рух сил відбувається і на сході Запорізької області: бойові підрозділи перекинуті на цей напрям, що й пояснює активізацію бойових дій останні два тижні у напрямку Гуляйполя та на схід, щоб вийти на Покровське та оточити наші підрозділи, що захищають Донбас, – в ефірі єдиного інформаційного телемарафону заявив глава ЗОВА Олександр Старух.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що в Міністерстві оборони США не можуть дати оцінку, скільки російських військових і на яку відстань вони просунулися. Просування з Маріуполя, за їхніми словами, лише розпочалося.

Відомо, що окупанти намагаються скувати українські війська та утримати раніше зайняті рубежі із застосуванням реактивних систем залпового вогню та артилерії вздовж усієї лінії зіткнення. Війська РФ продовжують безуспішно наступати та посилювати угруповання військ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах