У Запоріжжі відновили ремонт міських доріг

У Запоріжжі відновили ремонт міських доріг.

У Запоріжжі відновили ремонт міських доріг. Фото: depositphotos.com

Події
28 квiтня 2022 17:15

У Запоріжжі комунальники через довгий час простою розпочали ремонт дорожнього покриття.

За словами виконувача обов'язків мера Запоріжжя Анатолія Куртьова, через дію воєнного стану запорізькі комунальники не мали змоги вчасно розпочати поточний ремонт автомобільних доріг у місті. Одна з причин – відсутність матеріалів у виробників асфальту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Але щойно з'явилася така можливість, поточний ремонт доріг у Запоріжжі одразу розпочався. Зокрема, на найбільш постраждалих ділянках автошляхів, якими рухається велика кількість транспорту, – заявив Куртев.

Також, щоб не допустити подальшої руйнації дорожнього покриття та знизити загрозу аварійності, комунальники провели дрібний поточний ремонт з використанням холодного асфальтобетону на перетині вулиць Іванова та Карпенка-Карого.

Для цього шляховики використали понад чотири тонни холодного асфальтобетону. Наступного тижня КП "Елуаш" має виконати ремонт ще на одній ділянці вулиці Карпенка-Карого. Надалі плани – роботи на інших вулицях Запоріжжя.

У Запоріжжі під час війни розпочали ремонт доріг.У Запоріжжі під час війни розпочали ремонт доріг. Фото: t.me/kurtievofficial

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах