Захисники Запорізького напрямку підстрелили ворожий "Орлан"

Захисники Запорізького спрямування підстрелили ворожий "Орлан".

Захисники Запорізького спрямування підстрелили ворожий "Орлан". Фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького краю

Події
28 квiтня 2022 12:31

У Запорізькій області українські захисники підстрелили ворожий безпілотник "Орлан", який долетів до наших позицій, а далі його "зловили" сили ППО.

Як повідомили у Силах оборони Запорізького краю, у Запорізькому напрямку захисники одного з підрозділів протиповітряної оборони збили новітній російський безпілотник "Орлан-10", який коригував вогонь артилерії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За допомогою цього безпілотника російські окупанти вели розвідку, щоби обстрілювати не лише українські позиції, а й мирні села за лінією фронту.

Трофейний українськими захисниками безпілотник "Орлан-10" оснащений відеокамерами з кутом огляду 360 градусів та може підніматися на висоту до 5 кілометрів, а в автономному режимі відлітати від пульта керування аж до 600 кілометрів. Його вага 14 кілограм, запуск проводиться зі спеціальної катапульти. 

Сьогодні вранці, 28 квітня, російські військові обстріляли приватний сектор. Постраждали п'ятеро людей. Докладніше про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах