Бійці полку "Азов" у Гуляйпільському районі взяли в полон окупантів

Бійці полку "Азов" у Гуляйпільському районі взяли у полон окупантів.

Бійці полку "Азов" у Гуляйпільському районі взяли у полон окупантів. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Події
27 квiтня 2022 14:48

На Запорізькому напрямку в районі Гуляйполя після бою з російськими військовими бійці полку "Азов" взяли в полон окупантів.

Нещасні військові з "ДНР" так злякалися, що стали просити каяття в українських воїнів і здали все, що знали про розташування російських військ та ворожої техніки. З бранцями спілкувався командир другого батальйону полку СЗГ "Азов" Дмитро Кухарчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пологівський район окупанти обстрілюють з танків, "Градів", ствольної артилерії та великокаліберних кулеметів. Нещодавно, в результаті одного з таких обстрілів 6-річна дитина отримала вогнепальне уламкове поранення.

Бійці полку Бійці полку

Нагадаємо, у Пологівському районі продовжуються розбої та тероризм окупантів стосовно місцевих жителів. Так, учора надійшла інформація про вбивство одного із мирних жителів у Пологах. Хлопцю було лише 25 років.

Також у Мелітополі ректор Державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького вступила в змову з представниками окупаційної влади.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах