Яка ситуація у Запорізькій області на 25 квітня

Яка ситуація у Запорізькій області на 25 квітня

Яка ситуація у Запорізькій області на 25 квітня - фото Vgorode

Події
25 квiтня 2022 09:49

Починається 61 доба війни Росії проти України. Яка ситуація у Запорізькій області на 25 квітня – повідомили у ЗОВА та Силах оборони Запорізького краю.

Окупанти продовжують намагатися наступати. Найактивніші бойові дії та постійні обстріли ворог проводив у районі Гуляйполя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора, 24 квітня, окупанти розпочали штурм у районі Гуляйполя у напрямку населеного пункту Времівка. Але ворог отримав втрати та відійшов на раніше зайняті позиції.

Крім того, окупанти активно обстрілювали район Оріхова.

Як повідомляють у Запорізькій окремій бригаді територіальна оборона. Противник готується до наступу. Окупаційні війська зібрали багато техніки та особового складу на ділянці лінії фронту Велика Новосілка – Новодарівка – Малинівка (Гуляйпільський район).

За даними Сил оборони Запорізького краю, противник продовжує зміцнюватися на зайнятих рубежах на тимчасово окупованих територіях області та збільшує зосередження своїх підрозділів. Росіяни вели обстріли по населених пунктах із застосуванням літака Су-24, танка, реактивної системи залпового вогню «Град», ствольної артилерії, 120 мм мінометів та великокаліберних кулеметів за такими напрямками: Мала Токмачка, Малинівка, Павлівка, Малі Щербаки, Гуляйполе, Новопіль, Полтавка та Новоандріївка.

Протягом двох діб українські захисники знищили:

  • 43 особи особового складу противника, 67 – поранили;
  • 2 танки;
  • 9 бойових броньованих машин;
  • 10 одиниць автомобільної техніки;
  • один БПЛА "Орлан-10".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах