У районі Гуляйполя наші бійці знищили три ворожі вертольоти (відео)

У районі Гуляйполя наші бійці знищили три ворожі вертольоти.

У районі Гуляйполя наші бійці знищили три ворожі вертольоти. Фото: hdpic.club

Події
23 квiтня 2022 16:09

У районі Гуляйполя українські військові знищили три ворожі вертольоти. Як розповів командир роти територіальної оборони, тепер наші позиції російські гелікоптери оминають далекою дорогою.

У районі Гуляйполі, де активно відбуваються бойові зіткнення, українські захисники – десантники, представники тероборони та нацгвардійці –   знищили три ворожі вертольоти: два Ка-52 та один Мі-8. Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зокрема, воїни одного з тербатальйонів застосували проти хваленої російської "вертушки" ПЗРК "Голка". Били дуплетом. В результаті хвалений російський "Алігатор", з якого російські військові вражають броньовану та неброньовану техніку, живу силу та будь-які повітряні чи наземні цілі, був "розкладений на молекули". Екіпаж загинув.

За військовою номенклатурою Ка-52 вважається командирською машиною авіації РФ. Вартість Ка-52 – понад 16 мільйонів доларів США.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах