У Запоріжжі не проводитимуть нічних служб на Великдень

У Запоріжжі не проводитимуть нічних служб на Великдень. Фото: cmc-pictures.com

У Запоріжжі не проводитимуть нічних служб на Великдень. Фото: cmc-pictures.com

Події
15 квiтня 2022 09:52

У Запоріжжі влада міста провела зустріч з духовенством та обговорила особливості святкування Великодніх свят під час воєнного стану.

Як повідомили у прес-службі Запорізької ОВА, 17 квітня Великдень відзначатимуть римо-католицьку церкву, вірменську апостольську церкву та частину протестантських церков, а 24 квітня – православні, греко-католики та інші християнські церкви.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Представники духовенства повідомили, що розуміють необхідність зміни умов проведення святкових служб та заявили, що внесли корективи у проведення святкових служб через воєнний стан з урахуванням обмежень комендантської години. Нічних служб не проводитимуть, а у разі загострення ситуації віруючі повинні залишитися вдома.

Національна поліція охоронятиме правопорядок та запобігатиме можливим провокаціям.

Представників обласної влади попросили внести корективи у роботу громадського транспорту, щоб парафіяни могли раніше дістатися служб.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах