На Запоріжжі знайшли окупанта, в якого кинув гранату його ж командир

На Запоріжжі знайшли окупанта, в якого кинув гранату його ж командир.

На Запоріжжі знайшли окупанта, в якого кинув гранату його ж командир. Фото: freepik.com

Події
14 квiтня 2022 13:26

У Запорізькій області Збройні Сили України знайшли на полі битви в селі Переможне, Якимівського району, пораненого окупанта, в якого кинув гранату його командир.

Українські військові відвезли 27-річного пораненого окупанта Костянтина до лікарні. Там російський солдат розповів, що гранату в нього кинув свій же командир за те, що він відмовився стріляти по цивільних, йдеться у сюжеті "Вікон" у марафоні "Єдині новини".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Історія окупанта схожа на історію тисячі росіян, які опинилися в полоні. Мовляв, поїхали "звільняти Україну від нацистів", пересувалися вони із Криму. Його підрозділи мали завдання, за вісім днів взяти два міста: Запоріжжя та Дніпро. Коли окупували населені пункти на Запоріжжі, то стали стріляти всім, що було.

Під час останньої битви окупант не схотів виконувати чергові злочинні завдання свого командира. Той, у свою чергу, кинув гранату в нього і кинув його вмирати. Пораненого російського знайшли українські військові, а потім доправили до лікарні.

Окупант клянеться, що на його руках немає крові і запевняє, що тільки у полоні подивився відео звірств, які робили рашисти у Гостомелі, Бучі та Маріуполі.

Подальшу долю полоненого після лікування вирішуватимуть українські правоохоронці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах