У Запорізькій області окупанти викрали два автомобілі швидкої допомоги

У Запорізькій області окупанти викрали два автомобілі швидкої допомоги.

У Запорізькій області окупанти викрали два автомобілі швидкої допомоги. Фото: pik.zp.ua

Події
13 квiтня 2022 16:43

Російські військові продовжують скоювати військові злочини та викрадати людей на тимчасово окупованій території Запорізького краю.

Так, окупанти у Пологах незаконно заволоділи чотирма автомобілями, що належали підприємству "Політехніка". У Пологівському районі з території Більмацької підстанції екстреної швидкої медичної допомоги орки вкрали автомобілі швидкої допомоги: ГАЗ-2705 та "Citroen Джампер" з наклейками та маркуваннями "103".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією прес-служби Запорізької ОВА, у селищі Михайлівка, що у Василівському районі, російські злочинці під час обшуку будинку викрали чоловіка, депутата місцевої ради від партії "Слуга народу".

Раніше ми також писали, що в тимчасово окупованому місті Пологи війська Росії захопили і замінували внутрішню територію центральної районної лікарні. Медичному персоналу та пацієнтам заборонили повертатися до закладу. Цікаво, що в приміщенні лікарні залишилися поранені військові.

Повномасштабне російське вторгнення в Україну триває з ранку 24 лютого. Військові війська росії завдають авіаудари за ключовими об'єктами військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи житлові будинки, церкви, школи, лікарні, заправки, аеродроми, військові частини, нафтобази.

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території і називає це "спеціальною операцією", яка має на меті "демілітаризацію та денацифікацію". Крім того, незважаючи на численні свідчення, влада Росії заперечує, що атакує цивільних в Україні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах