Військові розповіли, як окупанти викрадають людей у Запорізькій області

Військові розповіли, як окупанти викрадають людей у Запорізькій області

Військові розповіли, як окупанти викрадають людей у Запорізькій області - фото facebook.com/Сили-оборони-Запорізького краю

Події
12 квiтня 2022 15:38

У Силах оборони Запорізької області розповіли, як окупанти викрадають людей. Серед них – місцеві, кримський татарин, поліцейські.

Так, мешканка Полога розповіла, що 8 квітня об 11 ранку окупанти викрали її сина, який намагався пройти блокпост у місті Василівка. Чоловік жив у місті Мелітополь і де зараз – невідомо.

У селищі Якимівка Мелітопольського району викрали 28-річного кримського татарина Асана Аблямітова. Перед цим вісім окупантів увірвалися до будинку, де мешкає чоловік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

6 квітня військовослужбовці Росії викрали водіїв, які доставляли гуманітарний вантаж мирному населенню окупованого Токмака. Наразі їхнє місцезнаходження невідоме.

Того ж дня окупанти викрали і депутата Запорізької облради.

Також продовжуються викрадення правоохоронців на тимчасово окупованих територіях Запорізького регіону. 8 квітня у селі Дмитрівка Бердянського району окупанти затримали 4 поліцейських.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про повернення із полону запорізької журналістки Ірини Дубченко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах