На Запоріжжі помітили "мобілізованих" жителів ОРДЛО

На Запоріжжі помітили "мобілізованих" мешканців ОРДЛО.

На Запоріжжі помітили "мобілізованих" мешканців ОРДЛО. Фото: gettyimages.com

Події
12 квiтня 2022 11:35

У Запорізькій області російські окупанти задіяли "мобілізованих" мешканців із тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Як повідомили у прес-службі Генерального штабу ЗСУ, "мобілізованих" мешканців з ОРДЛО залучають до патрулів, а також на постах на території тимчасово зайнятих районів Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти намагаються поповнити втрати за рахунок чергової хвилі "мобілізації" у Луганську. Для цього вони проводять рейди комунальними установами та заводами з метою виявлення чоловіків призовного віку, яких насильно направляють до "військкоматів".

Також було встановлено, що у місті Алчевськ безповоротні втрати серед "мобілізованих" становлять 300 людей. До лікарні Донецька доправили 1200 загиблих.

Раніше ми писали, що поруч із Енергодаром біля села Новоукраїнка, у бік Іванівки, рашисти копають траншеї та окопи. Вони також встановлюють системи залпового вогню "Град" вздовж берега Дніпра. Все це відбувається безпосередньо поблизу Запорізької атомної електростанції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах