У "Запорізькій політехніці" та її коледжах відновлюють навчання

У "Запорізькій політехніці" та її коледжах відновлюють навчання.

У "Запорізькій політехніці" та її коледжах відновлюють навчання. Фото: zp.edu.ua

Події
26 березня 2022 10:58

З понеділка, 28 березня, у Національному університеті "Запорізька політехніка" відновлюють навчання у дистанційному форматі.

Як повідомили у прес-службі навчального закладу, зважаючи на обставини, першочерговим завданням адміністрації університету є забезпечення гнучкого підходу до розкладу проведення занять, з урахуванням поточної ситуації у місті та наявності доступу до інструментів дистанційного навчання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Студенти, які з об'єктивних причин не мають можливості долучатися до онлайн-занять, можуть звернутися до деканат з проханням забезпечити навчання за індивідуальним графіком. Також в університеті буде запроваджено мораторій на відрахування студентів за невиконання навчального плану до 31 серпня 2022 року.

Рішення про надання академічної відпустки прийматиметься лише у випадках, коли неможливо організувати доступ студентів до навчальних платформ та спілкування з викладачами засобами мобільного зв'язку. Для цього необхідно буде надіслати фотокопію заяви, а у разі відсутності такої можливості повідомити про це декана факультету засобами мобільного зв'язку. Ректоратом університету буде вжито всіх необхідних заходів щодо збереження бюджетного місця за студентом.

Також, у рамках внутрішньої академічної мобільності студенти університетів, які були пошкоджені або зруйновані внаслідок військових дій, зможуть долучитися до занять у НУ "Запорізька політехніка".

Нагадаємо, запорізьким університетам вручили термінали супутникового інтернету Starlink.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах