У Василівці бригада "Запоріжжяобленерго" потрапила під обстріл: є постраждалі

У Василівці бригада "Запоріжжяобленерго" потрапила під обстріл: є постраждалі.

У Василівці бригада "Запоріжжяобленерго" потрапила під обстріл: є постраждалі. Фото: istockphoto.com

Події
25 березня 2022 09:57

Вчора, 24 березня, у Василівському районі Запорізької області під час обстрілу потрапила бригада "Запоріжжяобленерго".

За інформацією прес-служби компанії, фахівці Василівського районного відділення відновили електропостачання у селі Широке та повернули світло у 500 будинків. За виконання робіт з відновлення енергопостачання іншого населеного пункту – села Зелений Гай – ремонтна бригада потрапила під обстріл. В результаті двоє співробітників отримали поранення. Також пошкоджено спецтехніку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ускладнилася ситуація з енергопостачанням по Оріхівському та Гуляйпільському районних відділеннях. Через те, що через територію їх обслуговування проходить лінія оборони, там постійно продовжуються бойові дії. Через артилерійські обстріли в Оріхівських електромережах виникли нові пошкодження, внаслідок яких було знеструмлено 5 населених пунктів.

В обленерго зазначають, що виконувати аварійно-ремонтні роботи у цих мережах – а також у Василівському районному відділенні – неможливо через безпосередню загрозу життю енергетиків.

Протягом доби аварійно-ремонтні бригади повністю відновили енергопостачання всіх споживачів Пологівського районного відділення та переважної більшості абонентів Розівського районного відділення. Загалом було запитано 2 150 будинків.

Залишаються проблеми по Бердянську – внаслідок перевантаження в мережах надвечір є 480 нових відключень та знеструмлених будинків.

Загалом на 21:00 по Запорізькій області без енергопостачання залишаються близько 21 тисячі абонентів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах