Володимир Зеленський достроково розпустив Мелітопольську районну раду

Володимир Зеленський достроково розпустив Мелітопольську районну раду.

Володимир Зеленський достроково розпустив Мелітопольську районну раду. Фото: mrr.gov.ua

Події
13 березня 2022 16:34

Володимир Зеленський достроково зупинив повноваження депутатів Мелітопольської районної ради Запорізької області із 24 лютого 2022 року.

За інформацією голови Мелітопольської райдержадміністрації Ігоря Судакова, відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 24 лютого 2022 року №67/2022 "Про утворення військових адміністрацій" на території Мелітопольського району Запорізької області утворено Мелітопольську районну військову адміністрацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відповідно до частини п'ятої статті 78 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" повноваження районних рад достроково припиняються з дня набрання чинності актом президента України про утворення відповідних районних військових адміністрацій.

Відповідно до статті 15 Закону України "Про правовий режим військового стану" на час військового стану всі повноваження районної ради передані до районної військової адміністрації.

Таким чином, починаючи з 24 лютого 2022 року, повноваження депутатів Мелітопольської районної ради Запорізької області вважаються достроково припиненими.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 13 березня, у Дніпрорудному окупанти викрали міського голову Євгена Матвєєва.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах