На Запоріжжі окупанти підірвали автомобільний міст через річку

На Запоріжжі окупанти підірвали автомобільний міст через річку.

На Запоріжжі окупанти підірвали автомобільний міст через річку. Фото: adamant-bc.com.ua

Події
13 березня 2022 11:21

Триває вісімнадцятий день протистояння українського народу проти Росії. Ворог активно застосовує артилерію, танки, гранатомети та міномети, використовують цивільну інфраструктуру для військових потреб. Крім того, окупаційні війська завдали артилеристського обстрілу і знищили міст через річку Янчекрак.

За інформацією спікера Запорізької обласної військової адміністрації, полковника ЗСУ Івана Ареф'єва, на бік-постах російські окупанти насильно забирають продукти, одяг, предмети особистої гігієни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При підході до Кам'янського, що у Василівському районі Запорізької області, внаслідок обстрілу, окупаційні війська знищили автомобільний міст через річку.

Також ворог залякує місцеве населення, проводячи інформаційно-психологічні акції з метою підриву довіри населення до представників державної влади та місцевих громад. Військові з Росії поширюють дезінформацію і постійно беруть місцеве населення до заручників.

Крім того, на даний момент керівництво Запорізької ОВА намагається евакуювати жителів Запорізької області, де ведуться бойові дії, до безпечних регіонів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах