У Запоріжжі підпалили будинок адвоката, коли його родина була усередині (відео)

У Запоріжжі підпалили будинок адвоката, коли його родина була усередині.

У Запоріжжі підпалили будинок адвоката, коли його родина була усередині. Фото: sanea.org

Події
23 лютого 2022 12:43

У Запоріжжі підпалили будинок адвоката, коли його родина перебувала вдома. На щастя, ніхто не постраждав.

За словами постраждалого Дмитра Яценка, невідомі облили бензином паркан, двері, гараж та підпалили. У цей час у будинку була його сім'я і сам чоловік.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Відомо, що пригода сталася увечері 21 лютого. Трагедії вдалося уникнути лише через те, що мешканці помітили, що горить їхня ділянка та гараж, який є частиною будинку.

Такі дії Дмитро пов'язує зі своєю адвокатською діяльністю, а саме – цивільною справою про поділ майна однієї запорізької сімейної пари, і каже, що йому неодноразово загрожували.

Адвокат розповів, що вперше "спортивні хлопці" приїхали до нього з вимогою мотивувати клієнта відмовитися від спільного майна подружжя та судових процесів як позивача. Через якийсь час стався напад.

- Чесно кажучи, я до останнього не вірив у те, що мені загрожує небезпека, оскільки, крім мене, на Запоріжжі залишиться ще 1 700 адвокатів, здатних надати правову допомогу в цивільній суперечці. Але я помилявся. З моменту нападу, поки зашивали мої рани в лікарні, мені вдалося дізнатися також, що того ж дня, 6 грудня, поки мене били злочинці, було розпочато рейдерську атаку на бізнес клієнта, – поділився Яценко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах