У Запоріжжі патрульні врятували хлопця, який хотів стрибнути з 9-го поверху

У Запоріжжі патрульні врятували хлопця, який хотів стрибнути із 9-го поверху.

У Запоріжжі патрульні врятували хлопця, який хотів стрибнути із 9-го поверху. Фото: wikimapia.org

Події
18 лютого 2022 10:11

Учора, 17 лютого, у Шевченківському районі запорізькі патрульні врятували хлопця, котрий хотів звести рахунки з життям.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Запоріжжя, копів викликала запороженка, яка помітила, що її сусід сидить на підвіконні та погрожує зістрибнути. При цьому двері до квартири були зачинені. У багатоповерхівку вулицею Цитрусовою приїхали інспектори.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Копи піднялися в квартиру сусідки на 9-му поверсі і намагалися вмовити Олександра відкрити їм двері і не стрибати вниз. Проте хлопець їх слухав.

Патрульні зателефонували до опікуни Олександра, яка прийшла з ключами від його квартири. Двері виявилися зачиненими зсередини і поліцейським довелося вибити замок. Інспектори зняли хлопця з підвіконня. Він поводився агресивно і намагався вирватися до вікна, щоб стрибнути, тому на нього одягли кайданки.

Потім Олександра передали медикам, які приїхали на місце події, які його госпіталізували до спеціальної медустанови. Момент порятунку чоловіка зняли бодікамери патрульних поліцейських.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах