На один із запорізьких маршрутів вийдуть місткі автобуси

На один із запорізьких маршрутів вийдуть місткі автобуси.

На один із запорізьких маршрутів вийдуть місткі автобуси. Фото: zet.zp.ua

Події
16 лютого 2022 16:11

У Запоріжжі один із популярних маршрутів почнуть обслуговувати великі місткі автобуси.

Як повідомили у прес-службі Запорізької міськради, КП "Запоріжелектротранс" обслуговуватиме маршрут №7, на який зараз проводять конкурс на перевізника.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Для того, щоб городяни були повністю забезпечені транспортом, на час проведення конкурсу до 10 травня поточного року обслуговування автобусного маршруту загального користування №7 "вулиця Базарна – вулиця Технічна" забезпечуватиме КП "Запоріжелектротранс".

Також тимчасово, до 10 травня, рух автобусів №7 буде організовано за маршрутом вулиця Базарна – вулиця Технічна, без заїзду на вулицю Батарейну та вулицю Технічну. Розворот та короткострокова стоянка автобусів проводитиметься на зупинках "вулиця Стратосферна" та "Вокзал Запоріжжя-ІІ".

Управлінню транспортного забезпечення та зв'язку Запорізької міської ради вже доручили підготувати відповідний проект рішення виконкому.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах