У Запорізькій області зменшилася кількість безробітних

У Запорізькій області трохи поменшало безробітних.

У Запорізькій області трохи поменшало безробітних. Фото: impulsonegocios.com

Події
16 лютого 2022 14:04

У Запорізькій області трохи поменшало безробітних. Станом на середину лютого чисельність запорожців без роботи становила 15,1 тисяч осіб, що на 100 людей менше, ніж на початку місяця.

За інформацією прес-служби Запорізького обласного центру зайнятості, станом на 14 лютого 2022 року чисельність безробітних запорожців по області становила 15,1 тисяч осіб. Кількість актуальних вакансій у базі даних ЦЗН збільшилася до 1241 одиниць (в самому Запоріжжі – 747 одиниць).

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Таким чином, на одне вільне робоче місце претендує 12 безробітних (у Запоріжжі – 3 особи). А допомогу з безробіття отримували 13,2 тисяч жителів регіону, що на 200 осіб більше, ніж у січні. З початку лютого щодня набували статусу безробітного в середньому 145 осіб.

Найпопулярнішими професіями, на які є попит у роботодавців, є: кухарі, продавці, водії, електромонтери, медсестри, електрогазозварники, слюсарі, охоронці, пекарі, токарі та інші представники робітничих професій. Роботодавці також шукають вчителів, бухгалтерів та менеджерів з відповідним досвідом роботи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах