Як виглядає найдорожчий папуга, що продається у Запоріжжі

Как выглядит самый дорогой попугай, который продается в Запорожье

Как выглядит самый дорогой попугай, который продается в Запорожье - фото www.olx.ua

Події
14 лютого 2022 13:36

Якщо собачки та кішечки за кілька тисяч доларів вже не дуже дивують, то папуги за таку ціну – рідкість. Ми вирішили показати, як виглядає папуга, яку продають у Запоріжжі майже за дві тисячі доларів.

Йдеться про папугу ара. У Запоріжжі продають і дорослого такого вихованця, і пташенят. Ціна – 1950 доларів. Це майже 55 тисяч гривень.

Так виглядають пташенята араТак виглядають пташенята ара - фото: www.olx.ua

А так дорослий папуга -А так дорослий папуга - фото: www.olx.ua

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua у Telegram. 

За інформацією з оголошення, довжина тіла такого папуги – 80-95 сантиметрів. Крила – 37-40 сантиметрів, хвіст – 52. Важать папуги ара 900-1300 грамів. Оперення тіла у них яскраво-блакитне, а шия, грудка та живіт. оранжево-жовті. Лобік – зелений.

Продавець каже , що у цих папуг дуже сильний дзьоб, який може лущити горіхи і перегризати гілки дерев. Голос у них дуже гучний і різкий.

Якщо папуги ара добре доглядати, то вони можуть прожити від 30 до 75 років. У середньому у неволі вони живуть до 60 років. Є вони те саме, що звичайні папуги – зернові суміші, овочі, фрукти. Навчити говорити такого птаха можна.

Нагадаємо, раніше ми показували, як виглядає найдорожче кошеня у Запоріжжі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах