Як зараз літають літаки з аеропорту Запоріжжя

Как сейчас летают самолеты из аэропорта Запорожья

Как сейчас летают самолеты из аэропорта Запорожья - фото facebook.com/ozh.aero

Події
14 лютого 2022 10:58

Незважаючи на інформацію про можливе закриття авіарейсів в Україні, городянам панікувати не потрібно – поки що немає жодних змін у графіку польотів з Міжнародного аеропорту "Запоріжжя".

Як повідомила адміністрація аеропорту, він працює у штатному режимі. Станом на ранок 14 лютого, рейси виконуються за розкладом та без змін у графіках польотів.

Крім того, у Міністерстві інфраструктури спростували інформацію щодо закриття повітряного простору в Україні. На нараді напрацювали рішення для запобігання подальшому загостренню ситуації. Зараз більшість авіакомпаній все ж таки продовжують свою операційну діяльність без обмежень. Зокрема, 29 іноземних авіакомпаній виконують польоти із 34 країн світу.

Не забудьте підписатися на Vgorode.ua у Telegram. 

При цьому деякі перевізники все ж мають складності через коливань на ринках страхування Проте держава має намір підтримати таких авіаперевізників та планує надати додаткові фінансові гарантії. Вже прийнято рішення про виділення коштів із резервного фонду для гарантування безпеки польотів повітряних суден в Україні.

Як повідомив Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, незабаром ситуація має стабілізуватися. 

- Ринки страхових послуг, як і ринки капіталу, вразливі до інформаційному полю. Очікуємо, що вже найближчим часом ситуація стабілізується. Для цього Уряд, Офіс Президента та наші міжнародні партнери розробляють спільні рішення. У разі потреби держава забезпечить повернення всіх громадян України з-за кордону. прокоментував Олександр Кубраков.

Уточнимо, що якщо ваш рейс скасували та затримали, то вам потрібно звернутися до авіакомпанії. Але поки що в Запоріжжі рейси виконуються за розкладом.

Графік вильотівГрафік вильотів
Графік прильотівГрафік прильотів

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах