У Запоріжжі авто збило двох дівчаток: водій вживав марихуану

У Запоріжжі сталася серйозна ДТП біля зупинки "Цимеж" на Хортиці -

У Запоріжжі сталася серйозна ДТП біля зупинки "Цимеж" на Хортиці - фото: zp.npu.gov.ua

Події
10 лютого 2022 08:45

У Запоріжжі сталася серйозна ДТП біля зупинки "Цимеж" на Хортиці. Там автомобіль збив двох неповнолітніх дівчаток.

Як повідомили у прес-службі ГУНП Запорізької області, близько 17:30 30-річний водій на машині ІЖ2717-90 їхав від проспекту Інженера Преображенського у бік вулиці Наукове містечко. У попутному напрямку з ним їхав 42-річний чоловік на автомобілі ВАЗ 2101.

Біля зупинки "Цимеж" дві дівчинки почали переходити дорогу по "зебрі" (була і розмітка, і знаки). Побачивши пішоходів, водій ВАЗа загальмував і різко вивернув кермо убік, щоб не збити дівчаток. А водій ІЖ2717-90 цього не зробив – продовжив їхати прямо та збив неповнолітніх.

У Запоріжжі сталася серйозна ДТП біля зупинки "Цимеж" на Хортиці -У Запоріжжі сталася серйозна ДТП біля зупинки "Цимеж" на Хортиці - фото: zp.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП дві дівчинки 2006 року народження (ім 15-16 років) повчили тяжкі політравми. Постраждалих госпіталізували до лікарні.

А водія відвезли до наркодиспансеру на обстеження. За висновками медпрацівників, ознак сп'яніння у нього немає, проте встановлено факт вживання марихуани.

Водія затримали. Розпочато досудове розслідування.

Якщо ви були свідком цієї ДТП або у вас є відео з реєстратора – зверніться до поліції за телефонами – (098) 590-65-92 або 102.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах