Олена Зеленська висловилася про запорізьку Хортицю

Олена Зеленська висловилася про запорізьку Хортицю.

Олена Зеленська висловилася про запорізьку Хортицю. Фото: facebook.com/alexey.tolmachov

Події
29 грудня 2021 17:05

Дружина президента України Олена Зеленська відзначила острів Хортицю як приклад безбар'єрності.

Наступного року в Україні має з'явитися ще більше досягнень у створенні безбар'єрного середовища у сфері культури, яке буде доступним для всіх українців. Про це повідомила Олена Зеленська.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

- З червня острів Хортиця – перший у країні безбар'єрний туристичний об'єкт, створений із турботою та повагою до потреб кожної людини. Тамтешні маршрути комфортні, незалежно від того, чи йдете ви на підборах, за руку з дитиною чи користуєтеся колісним кріслом, – розповіла про коло Єдності дружина президента.

Варто зазначити, що Національний заповідник "Хортиця" став переможцем головної туристичної премії країни Ukraine Tourism Awards 2021 у номінації "Доступний туризм. Безбар'єрна культура".

Також ми раніше писали, що на острові для тварин встановили зимову годівницю, а поруч встановили відеокамеру, за допомогою якої можна спостерігати онлайн за оленями або іншими тваринами. Для цього треба клікнути сюди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах