На честь порноактора: майдан Маяковського пропонують перейменувати

На честь порноактора: площу Маяковського пропонують перейменувати. Фото: ep.zp.gov.ua

На честь порноактора: площу Маяковського пропонують перейменувати. Фото: ep.zp.gov.ua

Події
16 вересня 2021 09:20

Запорізькі патріоти звернулися до влади із проханням очистити назви міста від співака більшовицької революції Володимира Маяковського.

Так, городяни пропонують декомунізувати площу Маяковського в центрі міста, перейменувавши її на честь відомого американського порноактора та боксера-каратиста Біллі Херрінгтона. Відповідна інформація з'явилась на сайті електронних петицій.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

- Мотивація цього дуже проста. Перейменування одного з об'єктів міста на честь відомого американського актора не змінить загальну картину, але гарантовано стане потужним туристичним магнітом для багатьох людей. Біллі Херрінгтон – актор, на фільмах якого виросли покоління не лише американців, а й українців та європейців. Він має широку фанатську базу, зокрема й на території України, – переконаний ініціатор петиції Олександр Задорожний.

Станом на ранок 16 вересня зазначене звернення до міськради підписали 566 мешканців Запоріжжя із 766 необхідних для розгляду петиції владою.

При цьому не всі городяни погоджуються з пропозицією змінити назву площі Маяковського – на сайті вже з'явилася контрпетиція з вимогою до місцевого самоврядування не підтримувати декомунізацію.

Довідка Vgorode :

Володимир Маяковський – російський радянський поет та громадський діяч, публіцист, сценарист, а також актор. Пройшов шлях від прихильника світової революції до артиста в опалі. За офіційною версією, застрелився, за чутками – вбито за наказом Сталіна

Біллі Херрінгтон – культурист, каратист, боксер та актор зі США. Однак не в блокбастерах Голлівуду він знімався, а у порнофільмах на гей-тематику. Часто також у тематичних телешоу і був стриптизером у гей-клубах. Втім, сам Херрінгтон мав дружину, дітей та заявляв про гетеросексуальність.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах