Що подарувати мамі на День народження

Що подарувати мамі на День народження - фото

Що подарувати мамі на День народження - фото

Суспільство
11 березня 18:14

День народження мами — це не лише приємні емоції, неймовірні враження, щирі посмішки та теплі обійми. Це ще й відповідальний момент і переживання через вибір подарунку для іменинниці. Що шукати? Який магазин обрати? Які нюанси необхідно врахувати? Здається, ніби ти краще за всіх знаєш цю людину, але обирати все одно складно.

Звісно, під час вибору подарунку, зокрема для мами, потрібно орієнтуватися на уподобання і захоплення людини, її хобі, дослухатися до її мрій та побажань. Проте навіть це не завжди вдається. Тому у статті ми підготували перелік речей і товарів, які можуть бути чудовим варіантом подарунку для мами.

Варіант на всі випадки — косметика

Мама, як і більшість жінок, завжди буде рада отримати на подарунок косметику. Із декоративних засобів можна обрати якісну туш для вій, люксову помаду для губ, її улюблений тональний засіб, румʼяна, хайлайтер, консилер або бронзер. Ще чудовий варіант — палетка тіней для повік, палетка для контурингу або набір із кількох косметичних продуктів.

Також можна на презент придбати доглядальну косметику. Зверніть увагу на антивікові лінійки професійних брендів. Це може бути пінка або гель для вмивання, тонік, сироватка, крем для зони навколо очей, нічний і денний креми, сонцезахисний засіб тощо. Для мами ще підійдуть засоби для ванни і душу, наприклад, гель і піна, продукти для тіла (скраб, молочко, лосьон, крем тощо), ароматична олія, а також аксесуари (мочалки, щітки та ін.).

Чудовий подарунок мамі — парфумерія. Якщо знаєте її улюблені аромати або орієнтуєтеся у нотах, що їй подобаються, можете сміливо обирати якісну парфумовану або туалетну воду. Якщо вам складно визначитися із позиціями в бʼюті-магазині, завжди можна придбати подарунковий сертифікат за посиланням https://eva.ua/ua/gift/. Тоді мама самостійно обере ту косметику, що їй потрібна.

Аксесуари

Що подарувати мамі на День народження фото 1Що подарувати мамі на День народження фото 1

Ще один безпрограшний варіант подарунку — аксесуари. Це може бути жіноча сумка (більша для роботи або мініатюрний клатч для прогулянок). Краще надавайте перевагу універсальним моделям і кольорам (чорний, беж, коричневий тощо).

Ювелірні вироби або біжутерія. Мамі точно сподобається пара новеньких сережок для вух, каблучка, браслет, ланцюжок чи підвіска. Це може бути золото, срібло, медичні сплави або біжутерія, з дорогоцінним камінням або без — на різний смак і бюджет. Обирайте такі позиції, які мама може комбінувати у повсякденному житті.

Також на подарунок можна придбати якісний шкіряний гаманець, ремінець, головний убір, шовкову хустинку, шарф, окуляри тощо. Головне — проаналізувати, що мамі буде корисним і практичним, а що — непотрібним.

Книга — кращий подарунок

Універсальний презент для всіх і кожного на будь-яку подію — книги. Тим паче зараз, коли вони стали недешевим задоволенням. Для мами, якщо вона полюбляє читати, розгляньте і такий варіант. Детектив, роман, історичний чи біографічний твір, фантастика, пригоди — обирайте те, що може зацікавити вашу рідну людину. Звертайте увагу на якість друку, обкладинку та ілюстрації. На ринку також є багато варіантів красивих подарункових видань.

Абонемент

Якщо ви надаєте перевагу корисним подарункам, придбайте абонемент, наприклад, у спортзал (якщо ваша мама займається спортом), у басейн, на фітнес, йогу чи інший вид діяльності. Окремий вид задоволення для жінок — масаж і спа-процедури. На них також можна придбати абонементи. Це може бути одноразовий похід або кілька сеансів.

Кімнатна рослина

Більшість жінок обожнюють кімнатні рослини і догляд за ними. Тому мама неодмінно зрадіє такому подарунку. Фікус, спатіфілум, орхідея, драцена, фіалка, монстера — ці та інші рослини особливо популярні для дому. Також можна придбати більш екзотичний варіант, наприклад, оливкове чи лимонне дерево.

Товари для дому

Мамі на День народження можна ще купити щось красиве для дому:

  • посуд (келихи, чашки, тарілки, салатник, скляний заварник, френч-прес та інше);
  • декор (вазу, картину, свічки, аромадифузор чи аромалампу, статуетку, фоторамку тощо);
  • текстиль (рушники, скатертину, плед, постіль, ковдру).

Сертифікат на враження

Останнім часом особливо популярними подарунками стали сертифікати на враження. Вони створюють незабутні емоції, які залишаються в памʼяті надовго. Ось кілька варіантів сертифікатів, які можуть сподобатися мамі:

  • прогулянка на конях;
  • винна дегустація та екскурсія на виноробню;
  • урок гончарства;
  • фотосесія;
  • вечір в ресторані;
  • спуск на зіплайні;
  • кондитерський майстер-клас;
  • створення власного аромату;
  • живопис або створення будь-якої іншої картини;
  • урок миловаріння;
  • флористичний майстер-клас;
  • чайна церемонія;
  • будь-яка екскурсія.

Техніка та електроніка

Що подарувати мамі на День народження фото 2 1Що подарувати мамі на День народження фото 2

Для мами на День народження можна придбати щось із техніки чи електроніки. Перед цим гарно подумайте, що у неї вже є, а що б вона, можливо, хотіла. Варіантами можуть бути девайси для кухні (планетарний або звичайний міксер, тостер, блендер, кавова машина, капучинатор), для ванни (іригатор, електрична зубна щітка, піноутворювач для мила, пральна або сушильна машина), для власного користування (телефон, навушники, електронна книга).

Товари для хобі

Під час вибору подарунку мамі дізнайтеся, чим вона займається у вільний час та які хобі має. Відповідно до цього можна обрати щось для дозвілля, наприклад, картину за номерами або алмазну мозаїку, щось для в’язання чи рукоділля, аксесуари для спорту (килимок, гантелі, домашній інвентар чи тренажер), інструменти для садівництва тощо.

Памʼятайте, важлива не ціна чи наявність самого подарунку, а увага і турбота, яку ви проявляєте до рідної людини. Постарайтеся привітати маму з Днем народження особисто, а краще — приїдьте до неї, якщо це можливо. Обійми та поцілунки — найкращі подарунки від дитини!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах