Відкрито кримінальне провадження через масований ракетний удар по Запоріжжю

Відкрито кримінальне провадження через масований ракетний удар по Запоріжжю.

Відкрито кримінальне провадження через масований ракетний удар по Запоріжжю. Фото: t.me/kurtievofficial

Суспільство
08 сiчня 13:06

Вранці 8 січня російські загарбники обстріляли Запоріжжя. Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни. 

За даними слідства, о 7-й годині ранку по Запоріжжю нанесли ракетний удар, який призвів до поранення п’яти людей. Про це повідомляє обласна прокуратура.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що ракети влучили у відкриті ділянки поруч із житловими будинками. Вибуховою хвилею та уламками вибиті вікна та пошкоджено балкони у багатоповерхівках. Знищено та понівечено автівки, припарковані поряд із місцем влучення. Зазнали руйнувань промислові об'єкти обласного центру.

Відкрито кримінальне провадження за порушення законів і звичаїв війни. Розслідування проводиться СБУ. 

Нагадаємо, сьогодні зранку окупанти здійснили чергову масовану ракетну атаку по Україні. Під удар ворога потрапили й житлові райони Запоріжжя. Так, у місті прогриміло близько 5 вибухів. За даними мерії, 15 багатоповерхівок та приватних будинків отримали ушкодження. За останніми даними відомо, що п'ятеро людей постраждало.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах