Компанія, що 15 років спеціалізується на автострахуванні, відкрила представництво у Запоріжжі

Компанія, що 15 років спеціалізується на автострахуванні, відкрила представництво у Запоріжжі. Фото: Експрес Страхування

Компанія, що 15 років спеціалізується на автострахуванні, відкрила представництво у Запоріжжі. Фото: Експрес Страхування

Суспільство
12 жовтня 2023 12:35

11 жовтня 2023 року, розпочало роботу нове представництво страхової компанія «Експрес Страхування». Офіс розташувався за адресою проспект Соборний, 160, на першому поверсі бізнес-центру Eco Tower.

Компанія, що була заснована у 2008 році за підтримки лідера українського автомобільного ринку – УкрАВТО, має великий досвід надання послуг у сфері автострахування, 175 висококваліфікованих спеціалістів та більш ніж 50 тисяч постійних клієнтів. Завдяки партнерським зв’язкам із найбільшою в Україні мережею офіційних СТО, компанія забезпечує першокласне страхове обслуговування кожного автовласника, з яким підписаний контракт.

Мережа  «Експрес Страхування» налічує сьогодні більш ніж 50 представництв у всіх регіонах України. Однак у 2023 році, навіть в умовах воєнного стану, компанія продовжує розвиватися і розширює географію своєї присутності в Україні. Частиною цього розвитку є відкриття концептуально нових представництв, куди клієнти можуть завітати особисто, щоб поспілкуватися з фахівцями з будь-якого питання стосовно страхування власного авто.

Це важливий крок назустріч клієнтам, які, незважаючи на зростаючу популярність страхових онлайн-послуг, хочуть отримувати якісний «людяний» сервіс з живим спілкуванням. «Ми не обираємо час, в якому б хотіли жити. Але ми можемо обрати, як прожити цей час максимально достойно! Тому зараз ми щиро та професійно робимо те, що вміємо найкраще, саме там, де ми є, де ми потрібні – ми живимо та працюємо в Україні на благо нашої компанії, її клієнтів, партнерів та країни у цілому. Ми щиро віримо в наших сміливих людей, в підприємців, в захисників України! Ми щодня наповнюємо наш страховий сервіс максимальною енергією та любов’ю до людей. Тому відкриття представництв у різних куточках нашої країни зараз – це не тільки створення робочих місць, це – наша впевненість у Перемозі завтра!», – підкреслює Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування».

Концептуально нове представництво у Запоріжжі стало другим у 2023 році. Перший офіс нещодавно відкрився у Кропивницькому, а найближчим часом запрацюють подібні представництва в інших містах України.

Тут клієнтам запропонують сучасні страхові продукти та сервіси, зокрема дуже затребувану для багатьох регіонів України, зокрема для Запоріжжя і області, опцію – компенсацію воєнних збитків.  Послуга вже доступна для всіх програм КАСКО від СК «Експрес Страхування» та діє по всій країні, за винятком територій, де тривають бойові дії, або які тимчасово окуповані (згідно з Переліком територій, затвердженим Міністерством з питань реінтеграції, що діятиме на день настання страхової події).

Також автовласникам – клієнтам компанії – пропонується персональне супроводження від моменту укладання договору страхування до оперативної виплати відшкодування та якісного ремонту автомобіля на офіційних СТО. А у разі настання страхового випадку, з клієнтом працює персональний аварійний комісар, який супроводжуватиме справу від звернення до кол-центру до повного відновлення авто.

Довідка

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах