Де дивитись онлайн-трансляцію богослужінь на Великдень-2022

Де дивитись онлайн-трансляцію богослужінь на Великдень-2022 - фото: pravda.com.ua

Де дивитись онлайн-трансляцію богослужінь на Великдень-2022 - фото: pravda.com.ua

Суспільство
23 квiтня 2022 16:15

В умовах воєнного стану в ніч на православний Великдень 2022 року в усіх регіонах України діє комендантська година, як і в Києві. Проте богослужіння планують провести в онлайн-режимі.

До онлайн-богослужінь можуть приєднатися усі охочі 23 та 24 квітня. Трансляція запланована в ніч з 23:30 та орієнтовно до 03:00 – 03:30. Про це розповіла народна депутатка України Ірина Констанкевич.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Крім того, 23 квітня о 23:30 транслюватимуть у прямому ефірі богослужіння на Великдень Православної церкви України з Михайлівського собору в Києві, а 24 квітня о 07:30 планується трансляція богослужіння Української греко-католицької церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового.

Богослужіння можна переглянути:

Анонс трансляцій богослужінь - фото: заступник керівника Офісу Президента України Кирило ТимошенкоАнонс трансляцій богослужінь - фото: заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко

Влада закликає дотримуватися комендантської години і не виходити на вулицю або перебувати в громадських місцях у цей час, а також просить дотримуватися правил під час повітряної тривоги. Храми можна відвідати та присвятити паски з 05:00 24 квітня, коли комендантська година закінчиться, але рекомендується уникати великого скупчення людей.

Раніше Vgorode писав, де дивитися пряму трансляцію сходження Благодатного вогню в Єрусалимі 23 квітня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах