Косметика CeraVe: краса та здоров’я вашої шкіри

Косметика CeraVe: краса та здоров’я вашої шкіри - фото

Косметика CeraVe: краса та здоров’я вашої шкіри - фото

Стиль життя
20 грудня 2023 18:05

Торговельна марка CeraVe, яка була заснована у 2005 році в Сполучених Штатах Америки, тісно співпрацює з дерматологами. Дуже швидко косметика CeraVe стала доступною для великого сегмента користувачів. Спочатку до каталогу бренду входило лише три види дерматокосметики, а саме: зволожувальні лосьйон, крем та зволожувальний крем-гель для очищення шкіри.

Важливим моментом у процесі створення формули виробів є вдала комбінаторність трьох видів керамідів. За своєю суттю вони являють собою ліпіди, які входять до бар’єрного складу шкіри. Відповідність ліпідам дала змогу підтримувати за допомогою продукції компанії ідеальний стан шкірних покривів. 

Що входить до асортименту компанії?

На сьогодні бренд випускає доволі багато різновидів продукції, зокрема є і спеціальна дитяча лінія. Загалом до переліку базових пропозицій входять такі види косметики:

  • гель-пінка або емульсія для очищення макіяжу, яка чудово знімає щоденні забруднення;
    зволожувальний крем для тіла — його завданням є відновлення оптимального водного балансу;
  • засоби для догляду за шкірою навколо очей — інтенсивно відновлюють тонку суху шкіру;
    міцелярна вода — може застосовуватися на будь-якому виді шкіри;
  • тверде мило — передбачає щоденне використання;
  • відновлювальний крем для рук і тіла — підвищує еластичність та м’якість шкірних покривів, допомагає заживляти дрібні тріщини.
  • Виробник пропонує широкий вибір засобів для різних типів шкіри, а тому для користувача не буде жодних складнощів під час вибору найкращого для нього засобу.

В чому переваги косметики CeraVe?

Насправді позитивних моментів використання засобів американської торговельної марки можна назвати дуже багато. Найголовніша особливість — це повна безпека для шкіри, оскільки всі вироби не мають шкідливих віддушок та інших хімічних добавок.

Важливо відзначити особливо ніжну текстуру кремів та молочка для догляду. Не маючи в основі великої кількості жирів, засоби дуже добре розподіляються на поверхні шкіри та швидко всотуються в пори. Причому самі пори не забиваються під час використання.

Крім керамідів для шкіри, до інших корисних елементів, які застосовуються у виробничому процесі, уналежнюють гіалуронову кислоту та вітамін В3. Особлива технологія повільного вивільнення дає змогу під час догляду за шкірою тривалий час підтримувати збалансоване живлення вологою та іншими корисними компонентами.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах