Які жіночі кросівки adidas купити

Які жіночі кросівки adidas купити - фото

Які жіночі кросівки adidas купити - фото

Стиль життя
08 грудня 2023 11:33

Купити жіночі кросівки — це правильне рішення, адже вони є оптимальним вибором для будь-якого випадку. Існує безліч способів поєднувати снікери з джинсами, сукнями, спідницями, комбінезонами або легінсами. Тут ми розповімо вам про найлегендарніші та найулюбленіші мільйонами моделі від бренду adidas.

  • Samba. Це культова серія, яка завжди була популярна у світі моди та вуличного стилю. Вони не тільки неймовірно зручні, а й мають бездоганний вайб і стиль, який змушує перехожих обертатися. Ви можете вдягнути їх зі спортивним костюмом, щоб надати йому вуличного вигляду, а Джіджі Хадід вважає за краще носити їх з джинсовими шортами і топом для літнього образу, що має дуже крутий вигляд.

  • Superstar — це безпрограшний варіант, адже вони комфортні та поєднуються практично з чим завгодно. Тренд на них зберігся ще з 70-х, і залишиться маст-хевом ще дуже довго. Покажіть їх більш жіночними, вдягнувши в парі зі спідницею-міді і топом в тон. Це ідеальне поєднання жіночності й мужності, і бездоганний спосіб підняти їх на абсолютно новий рівень досконалості стрітстайлу.

  • З 1970-х років Stan Smith є одними з найбільш затребуваних і легендарних кедів усіх часів. Назване на честь американського тенісиста, це взуття пережило всілякі модні тренди і рухи. Понад 30 мільйонів проданих пар, різноманітні дизайнерські колаборації та безліч знаменитих шанувальників — все це свідчить про те, що це взуття має нереальну енергетику й обов'язкове до придбання. Цей фасон особливо ідеальний для весни. Простий і універсальний дизайн поєднується у всіляких style напрямках, а легка вага чудово підходить для прогулянок на свіжому повітрі, куди б ви не прямували.

  • Gazelle від adidas можна придбати на сайті! Вони стали улюбленими для шанувальників відтоді, як уперше з'явилися в 1968-му році, як футбольні бутси. Сучасна версія вірна оригінальному дизайну з гладким шкіряним верхом, контрастними смужками та трилисником на язичку. Виберіть оновлену версію Газелей, які вперше з'явилися на критих кортах у 70-х. Деталі залишилися спортивними: м'яка замша і зубчасті смужки. Золотисто-металевий напис "Gazelle" завершує спадщину адідас. Сучасні скейтбордисти знайдуть для себе особливий style у них, що викликає ностальгію за нереальними епохами. Преміальна шкіра і знакова вишивка, міцний двошаровий носок виглядають просто неймовірно.

    Які жіночі кросівки adidas купити фото 1Які жіночі кросівки adidas купити фото 1

Купити жіночі кросівки адідас можна просто зараз в інтернет-магазині. Вдалих покупок!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах