Переваги чоловічих браслетів на руку зі срібла

Стиль життя
18 травня 2023 19:09

Чоловічі браслети з дорогоцінних металів та інших матеріалів не є даниною моді наших днів. У стародавні часи чоловіки використовували такі прикраси в різних цілях. Стародавні єгиптяни вважали браслети з дорогоцінним камінням, карбуванням або оком Гора оберегами та використовували їх для ритуалів. Стародавні римляни носили вироби з благородних металів, інкрустовані дорогоцінним камінням, як символ шляхетності та доблесті. Нині чоловічі прикраси не настільки химерні за змістом і формою, проте теж доволі популярні.

6465e6f88db39.webp6465e6f88db39.webp

До переваг срібних прикрас 925 проби варто віднести такі моменти:

  1. Гіпоалергенність. Метал не викликає подразнень і алергічних реакцій, тому прикраси зі срібла підходять навіть для ніжної та чутливої шкіри.
  2. Різноманіття моделей. Зі сріблом доволі просто працювати, тож ювеліри без зусиль втілюють дизайнерські рішення різної складності.
  3. Доступна вартість. Срібні чоловічі браслети коштують на порядок нижче аналогів із золота.
  4. Простота в догляді. Завдяки непримхливості цього металу можна без особливих зусиль підтримувати первинний зовнішній вигляд прикраси.

Ювелірні вироби зі срібла міцні та довговічні. Тож не дивно, що срібні браслети популярні серед чоловіків. 

Де недорого купити срібний браслет для чоловіків?

Величезний вибір виробів представлено в інтернет-магазині Gold.ua. Ознайомитися з асортиментом можна за посиланням https://gold.ua/products/serebryanye-muzhskie-braslety. Вартість браслетів зі срібла залежить від декількох факторів:

  • Складність плетіння. 
  • Вага. 
  • Тип застібки.

Всі нюанси щодо замовлення можна обговорити з менеджерами магазину телефоном. Фахівці розкажуть про кожну конкретну пропозицію, проговорять умови доставки та оплати.

З чим можна поєднувати срібний чоловічий браслет?

Ансамбль повинен складатися з прикрас, які мають схожу товщину та ширину. Срібло можна вдало поєднувати з аксесуарами з дерева, сталі, шкіри. Срібний чоловічий браслет можна носити разом із годинником з будь-яким ремінцем, який є найвимогливішим предметом в образі джентльмена. Також не виникне невідповідності з каблучками. Єдиним винятком є персні та печатки з великим яскравим каменем, які краще носити на іншій руці. Також окремо рекомендовано носити браслети з помітними вставками, шармами.

Особливості вибору срібного чоловічого браслета на руку

Основним критерієм при виборі є розмір виробу. Визначити його нескладно — достатньо виміряти зап'ястя і додати 1–2 сантиметри до отриманої величини. Для замірів також можна використовувати прикраси, які вже є в особистій колекції. При виборі масивних виробів додаткові сантиметри додавати не потрібно, оскільки браслет повинен щільно сидіти на руці.

Також важливе значення має формат застібки, оскільки від цього залежить тривалість носіння прикраси. Існують такі типи замків:

  1. Карабін. Найпоширеніший варіант застібки, що підходить для важких виробів з підвісками та без них.
  2. Коробчастий. Прямокутна або квадратна застібка має стильний зовнішній вигляд, тому гармонійно вписується в загальний малюнок. Засувка знаходиться всередині замка.

Багато в чому вибір найбільш вдалих прикрас залежить від ваших смакових уподобань і доступного бюджету.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах