Чи змінилися рахунки для оплати електроенергії у Запоріжжі та де платити

Чи змінилися рахунки для оплати електроенергії у Запоріжжі та де платити - фото: unian.net

Чи змінилися рахунки для оплати електроенергії у Запоріжжі та де платити - фото: unian.net

Комуналка
06 липня 2022 18:07

Після проблем із оплатою рахунків за газ багато запорожців переживають, чи не змінилися рахунки для оплати електроенергії. У ЗОВА розповіли, куди і де заплатити за світло у Запоріжжі та області.

Так, єдиним постачальником електроенергії для побутових споживачів на території Запорізької області є ТОВ "Запоріжжяелектропостачання". Усі номери рахунків та реквізити для оплати – не змінювалися.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ЗОВА повідомляють, що будь-яку інформацію по особовому рахунку можна дізнатися за телефоном кол-центру організації – (061) 228-2220 та в інформаційно-консультативному центрі - 063-840-02001, 063-84-00-145, 063-83-99-662.

Зазначимо, що на тимчасово окупованих територіях пункти прийому платежів за комуналку від населення готівкою поки що не працюють. Рахунки можна сплатити дистанційно через онлайн-сервіси: EasyPay, Приват24, Ощадбанк 24/7, особистий кабінет споживача.

Ті споживачі, які мешкають на підконтрольних Україні територія, можуть також сплатити рахунки у відділеннях "Запоріжзв'язоксервісу", на "Укрпошті" або в банках.

Уточнимо, що чинні тарифи продовжено до 31 жовтня 2022 року. Вони тримаються на рівні 1,44 грн/кВт год за обсяг споживання до 250 кВт год/місяць включно. За обсяг споживання понад 250 кВт год/місяць населення сплачує на рівні 1,68 грн/кВт год (за весь обсяг споживання).

Поки що у країні військовий стан заборонено нарахування та стягнення неустойки за несплату житлово-комунальних послуг, а також зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їхньої несплати чи оплати не в повному обсязі. Але людей просять якомога оплачувати комуналку, щоб підтримувати економіку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах