Чи правда, що у Запоріжжі та області введуть графіки відключень світла

Чи правда, що у Запоріжжі та області введуть графіки відключень світла.

Чи правда, що у Запоріжжі та області введуть графіки відключень світла. Фото: freepik.com

Комуналка
10 травня 2023 15:56

У мережі почала поширюватися інформація, що нібіто в Україні з 15 травня запровадять графіки погодинних відключень світла. Такі повідомлення з'явилися і у місцевих телеграм-каналах Запоріжжя та області.

В "Укренерго" зазначили, що інформація про масштабні відключення світла на території України є неправдивою. Наразі підстав говорити про запровадження графіків відключень немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також в "Укренерго" додали, що окремі телеграм-канали спеціально вигадали повідомлення про графіки відключення світла, аби заохотити користувачів підписатися на їхні ресурси.

- Окремі телеграм-канали вирішили зробити фейкове повідомлення про придумані ними графіки відключень світла, які начебто можна буде побачити, підписавшись на їхній канал. Для створення видимості достовірності називають нашу компанію. І навіть вже вигадали дату початку начебто відключень. Це все брехня, – йдеться в повідомленні "Укренерго".

Жителів закликають довіряти лише офіційним джерелам інформації. Офіційні сторінки "Укренерго" в соцмережах можна знайти за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах