У Нафтогазі розповіли, коли завершиться опалювальний сезон

Коли завершиться опалювальний сезон. Фото: geralt/Pixabay

Коли завершиться опалювальний сезон. Фото: geralt/Pixabay

Комуналка
01 березня 2023 15:26

Україна має достатні запаси природного газу і його вистачить на весь опалювальний сезон, проте хотілося б завершити його якомога раніше з метою економії ресурсів.

Про це заявив голова правління "Нафтогаз України" Олексій Чернишов в ефірі загальнонаціонального марафону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У "Нафтогазі" спрогнозували, коли цього року закінчиться опалювальний сезон. Так, за словами Олексія Чернишова, завершення поточного опалювального сезону в Україні очікується на початку квітня.

- Коли ми очікуємо, що органи місцевого самоврядування вимикатимуть газ для опалення? Є надія, що зможемо це зробити на початку квітня, але ми керуватимемося температурними показниками, - зазначив Чернишов.

Також він додав, що у разі, якщо весна буде холодною, то теплопостачання триватиме. Однак ми всі маємо розуміти, що "необхідно економити".

Крім цього, глава "Нафтогазу" наголосив, що ціна на газ для населення до кінця опалювального сезону не зросте і залишиться незмінною "незалежно від його юридичного чи фактичного завершення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах