"Водоканал" просить мешканців Запоріжжя зробити запас води

"Водоканал" просить мешканців Запоріжжя зробити запас води.

"Водоканал" просить мешканців Запоріжжя зробити запас води. Фото: gettyimages.com

Комуналка
09 грудня 2022 12:18

На підконтрольних територіях Запорізької області внаслідок бойових дій та обстрілів російських окупантів без централізованого водопостачання залишаються 29 населених пунктів Василівського та Пологівського районів. Тому мешканців Запоріжжя просять зробити запас води.

Адміністрація КП "Водоканал" просить запастися водою мешканців Запоріжжя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Така необхідність виникла через постійні обстріли російських військ Запоріжжя та області, що можуть призвести до надзвичайної ситуації: аварії, перебої з енергопостачанням та можливе відключення водопостачання.

- Просимо всіх зробити максимальний запас води. На випадок надзвичайної ситуації по районах міста, КП "Водоканал", при необхідності, буде направляти слюсарів аварійно-відновлювальних робіт та електромонтерів для ліквідації аварійних ситуацій, – йдеться у повідомленні запорізького КП.

За інформацією Запорізької обласної військової адміністрації, на підконтрольній території залишаються пошкодженими 12 об’єктів водопостачання (у тому числі дві каналізаційних насосних станції, шість артезіанських свердловин, дві водонапірні башти), 200 метрів водопровідних та 40 метрів каналізаційних мереж.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах