З'явився графік відключення світла у Запоріжжі на 25 листопада

З'явився графік відключення світла у Запоріжжі на 25 листопада

З'явився графік відключення світла у Запоріжжі на 25 листопада - фото: freepik.com

Комуналка
25 листопада 2022 10:38

Сьогодні, 25 листопада, у Запоріжжі будуть стабілізаційні відключення світла. Вже з'явився графік цілий день.

Як повідомили у "Запоріжжіобленерго", відключення почалися о 07:00 з Третьої черги. Далі з 10:00 до 13:00 світла не буде у Першої черги, з 13:00 до 16:00 – у Другої, з 16:00 до 19:00 – у Третьої, з 19:00 до 22:00 – у Першої.

Якщо графік зміниться, Vgorode повідомить додатково.

З'явився графік відключення світла у Запоріжжі на 25 листопада -З'явився графік відключення світла у Запоріжжі на 25 листопада - фото: zoe.com.ua

Які адреси входять до черги:

Чому бувають затримки з вимкненням та включенням світла?

Фахівці "Запоріжжяобленерго" виділили кілька причин, чому так відбувається:

  1. Щоб увімкнути частину споживачів, спеціалістам потрібно спочатку дістатися обладнання, за допомогою якого здійснюється перемикання. А якщо перед виїздом оголошують повітряну тривогу, то за правилами безпеки персонал не має права виходити на лінії до її скасування.
  2. Іноді терміново вводяться графіки аварійних відключень за розпорядженням НЕК "Укренерго". Тривалість відключення за цими графіками не регламентована – це може бути від 1 години до доби, а може й довше. Буває, що адреси черги, які погашені за графіками погодинних стабілізаційних відключень, збігаються з адресами графіка аварійних відключень. І виходить, що споживачі можуть залишатися без світла більш тривалий проміжок часу, ніж планувалося спочатку.
  3. Може бути пошкоджено електроустаткування. Якщо стабілізаційне відключення збігається з аварійною ситуацією, то світло з'явиться лише коли фахівці "Запоріжжяобленерго" усунуть пошкодження на енергообладнанні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах