У міськраді Запоріжжя розповіли, скільки котелень готові до опалювального сезону

У міськраді Запоріжжя розповіли, скільки котелень готові до опалювального сезону -

У міськраді Запоріжжя розповіли, скільки котелень готові до опалювального сезону - фото: freepik.com

Комуналка
19 вересня 2022 09:36

Більшість котелень у Запоріжжі вже готові до опалювального сезону. Про це повідомив секретар міськради Запоріжжя Анатолій Куртєв.

За його словами, на даний момент із 61 міської котельні готові 57. З 52 центральних теплових пунктів готові 50. Крім того, у місті є запас вугілля 836 тонн. Магістральні мережі до багатоповерхових будинків вже заповнюються теплоносієм.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що через те, що цього року не було гарячої води, фахівці змогли виявити та усунути 255 аварійних ситуацій. Це більше звичайного, тому що ремонтники не потребували обслуговувати мережі гарячого водопостачання, і тому мали більше часу і ресурсів для виконання ремонтів саме теплових мереж.

Як повідомив Анатолій Куртєв, під час війни критична інфраструктура міста перебуває під загрозою ворожого обстрілу. Тож у місті тепловики створили 8 бригад для проведення аварійно-відновлювальних робіт. Також до ліквідації наслідків можливих аварій залучатимуть і ремонтний персонал районних філій.

Необхідний запас на випадок НП є. Але запаси ще поповнюватимуть. Наприклад, планується закупівля додаткових автономних генераторів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах