Один із районів Запоріжжя підготували до опалювального сезону

Один із районів Запоріжжя підготували до опалювального сезону.

Один із районів Запоріжжя підготували до опалювального сезону. Фото: kyiv.comments.ua

Комуналка
09 вересня 2022 13:36

Хортицький район Запоріжжя підготували до опалювального сезону під час воєнного стану.

Як повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв, у місті перевіряють готовніть районів до опалювального сезону. У Хортицкьому районі вже завершені ремонті роботи на одній із котелень по вулиці Василя Вергієнка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директор Хортицької філії концерну "МТМ" Костянтин Цвєтков запевнив, що теплове господарство у районі вже готове до опалювального сезону на 100%.

- Ми сподіваємося на те, що опалювальний сезон пройде за планом, але в умовах війни нам потрібно бути готовими до будь-якої ситуації. Тому на випадок перебоїв з газом чи з електрикою доручив розглянути можливість використання приватної котельні, яка працює на альтернативному паливі, а точніше на пілетах. У випадку надзвичайної ситуації вона може бути придатною для опалення однієї або кількох будівель, в яких будуть розгорнуті пункти обігріву, – повідомив Цвєтков.

Також у місті буде розроблений алгоритм оперативної зупинки теплопостачання, який може бути використано у випадку виникнення надзвичайних ситуацій (наприклад, у випадку пошкодження котелень ворожими обстрілами).

Щоб в такій ситуації не допустити замерзання мереж в холодну погоду, обовʼязково потрібно дуже оперативно відключити тепло. Якщо вчасно цього не зробити, то відновити теплопостачання буде дуже складно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах