Через зруйновані котельні частина Мелітополя залишиться без опалення

Через зруйновані котельні частина Мелітополя залишиться без опалення.

Через зруйновані котельні частина Мелітополя залишиться без опалення. Фото: uanews.zp.ua

Комуналка
21 липня 2022 11:47

Під час атаки на аеродром на початку війни в Мелітополі повністю зруйновано котельню в авіамістечку.

Тимчасово окупований Мелітополь досі залишається без газопостачання, через що можуть виникнути проблеми і в електромережах. І все це напередодні опалювального сезону, запуск якого ускладнить і зруйнована котельня, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільш проблемним районом у плані опалення ще з лютого залишається авіамістечко. Адже поруч із ним припали перші удари росіян по аеродрому. Ще тоді міська влада зазначала, що не зможе відновити подачу тепла в квартирах і пропонувала переселення до соціальних гуртожитків.

- Я можу назвати щонайменше три котельні на території тимчасово окупованого міста, які 100% не запрацюють в опалювальний сезон. Одна з низ у військовій частині, вона повністю зруйнована, а опалювала авіамістечко, в якому проживало 10 тисяч людей. Я бачу в цьому те, що до зими окупанти не мають наміру залишатися на нашій території. А ці проблеми будуть у нас та наших мешканців. І нам доведеться їх вирішувати, – повідомив Федоров.

Також мер наголосив, що невирішеним залишається і питання постачання газу до міста, без якого опалювальний сезон також неможливий. Тим часом значно збільшилося навантаження на електричні мережі, а ресурсів для їх відновлення у окупантів немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах