Куди піти у Запоріжжя у п'ятницю ввечері та на вихідних з 7 по 9 червня 2024 року: афіша заходів.
Диван зачекає: чим зайнятися у Запоріжжі у п'ятницю ввечері та на вихідних
Дозвілля та їжа
06 червня 16:05
Куди піти у Запоріжжя у п'ятницю ввечері та на вихідних з 7 по 9 червня 2024 року: афіша заходів. Фото: bodo.ua

Вже час планувати, чим займатиметеся цього вікенду. Vgorode зібрав цікаві заходи, що відбудуться у Запоріжжі з 7 по 9 червня 2024 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вистава "Четверо в одній спальні"

Четверо в одній спальні.
Четверо в одній спальні. Фото з афіші

Класична комедія положень відомого французького комедіографа Марка Камолетті. Вистави за його п'єсами з постійним успіхом точаться на сценах світу.

Незграбна і, на перший погляд, дурна служниця Анна випадково стає центром віртуозно закрученого сюжету.

А в ньому подружня пара, користуючись нагодою, вирішила "освіжити" своє особисте життя та провести кілька днів разом зі своїми коханцями. Звичайно, кожен – окремо, але у своєму сімейному гніздечку. Ось і опиняються тут усі четверо одночасно!

На порозі сімейна катастрофа!

Але за справу береться зовсім не дурна, а дуже хитромудра Ганна! Виявляючи дива винахідливості, вона щомиті "розрулює" загрозливі для всіх ситуації, до того ж зовсім не безкорисливо. Ох, ця Ганна!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 7 червня, 17:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Концерт PARFENIUK

Parfeniuk – талановитий, впевнений у собі self-made артист, чиї бенгери швидко підкорюють топ-чарти стрімінгових платформ та радіостанцій.

Серед хітів-мільйонників – треки Провела ескурсію", "Відриваючись", "Долоні", "Мала", "Забий", "Поряд".

Тим часом Parfeniuk їде до Запоріжжя.

Молодий артист реалізує себе на всі 100% - це відкритість і щирість, якої так не вистачає людям. Парфенюк може спокійно співати ідучи по центру Києва, або проїхатись маршруткою, знаючи, що його пісню обов’язково підхоплять. PARFENIUK своїм прикладом просуває українську музику на новий, непізнаний рівень. Тому запрошуємо вас на безпечний концерт у Незламний хаб 7 та 8 червня. 

Де: Незламний хаб "Орбіта" (В'ячеслава Зайцева, 9 КП "Орбіта") 

Коли: 7 та 8 червня, 18:00

Скільки коштує: 500-1000 гривень

"Тарасові сни.Заповіт"

"Тарасові сни.Заповіт".
"Тарасові сни.Заповіт". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Як хлопець з простої української родини став Великим Кобзарем? Як сталося, що минають літа, а пророчі слова Тараса Шевченка досі печуть душу? Тарас Григорович Шевченко народився 210 років тому, але повсякчас поруч із нами. Думки й настанови поета звучать надзвичайно актуально. Мужні українські воїни, звільняючи окуповані території, зривають рашистський прапор – і зустрічають пильний погляд Тараса Григоровича, читають його напуття: "Борітеся – поборете, вам Бог помагає!" Україна бореться. Вона знову у вогні, але хоробро б’ється за волю, як заповідав Тарас Григорович. Він залишається з Україною як невіддільна частина її сьогодення. Портрети поета бачимо у графіті на стінах будинків у образі сучасних героїв, у мемах, у соціальних мережах. Усюди звучать вірші поета. Ми вчитуємося в його вірші, листування, записи у щоденнику – і нам відкривається Людина. Справжня людина, без ретуші, без награних емоцій - з пристрастями й недоліками, захопленнями та розчаруваннями – завжди щира! Тарас мріяв бути художником. Був надзвичайно обдарованим. Жив пристрасно й жертовно. Великий Кобзар вдивляється в нас – хто ми, його нащадки? А ми вдивляємося в нього, відкриваючи його наново.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 8 червня, 16:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

VIVA FLAMENCO

Viva Flamenco - фото з афіші

Емоції, ритм, душа Концерт іспанської музики та танцю, на якому Ви відчуєте сильні почуття та отримаєте яскраві враження. Фламенко - це "розпечений сплав" іспанської гітари, глибинного співу та андалусійського танцю.

Фламенко розбурхує кров, забирає в полон... У концерті звучить музика іспанських таверн та кафе кантанте, латиноамериканські, кубинські мотиви, ф'южн, арії Ж. Бізе з опери "Кармен".

Ритми фламенко розтоплять зимові сніги та пристрасно покличуть весну!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 9 червня, 16:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Тато в павутинні

Вистава "Тато в павутині".
Вистава "Тато в павутині". Фото: magara.zp.ua

Це не лише вистава, а цілий подарунок любителям гумору!

Гумористична постановка від відомого англійського актора та драматурга Реда Куні. У цій виставі Джон Сміт це - дуже одружений таксист. Має двох дітей, які виросли в різних сім'ях. Його дочка та син познайомилися через інтернет та планують побачитися. Але як тепер тато виплутуватиметься з цієї павутини, яку сам колись сплів? Під час вистави ви поринете та відчуєте на собі всі фарби та почуття головних героїв, які не залишать вас байдужими, і в той же час інтрига не розкриється до останньої секунди вистави.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 9 червня, 16:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Гонки на трасі картодрому - "Monaco"

Гонки на трасі картодрому - "Monaco".
Гонки на трасі картодрому - "Monaco". Фото: facebook.com/kartingzp

Картинг-центр "Монако" розміщується в закритому приміщенні з обладнаною та захищеною гоночною трасою в Шевченківському районі. У картинг-центрі представлені електрокари та бензинові карти, є зона відпочинку. Час для великої компанії потрібно забронювати заздалегідь.

Площа картодрому – 2200 квадратних метрів, довжина траси - 350 метрів. Траса обладнана системою хронометражу KartChrono. Після заїзду кожен відвідувач дізнається про свої показники, час проходження кола та інше. Карти мають максимальну швидкість – 75 км/год.

Де: вулиця Авраменка, 2 (вулиця Вороніна, 1Б) 

Коли: понеділок-п'ятниця з 12:30 до 21:00, субота та неділя з 11:00 до 21:00.

Скільки коштує: від 130 гривень за 10 хвилин

Запис за номер телефону: 0682401010.

Виставка ретро-автомобілів

Виставка ретро-авто у Запоріжжі.
Виставка ретро-авто у Запоріжжі. Фото: zaporizhzhia.city

Цей приватний музей є одним із найбільших в Україні. Тут можна подивитися на ретроавтомобілі, мотоцикли, військову техніку, дитячі коляски. До речі, цікаво буде не лише любителям автомобілів, а й тим, хто хоче зробити круті фотографії. Застрибувати в салони або фоткатись на капоті вам, звичайно, не дозволять. Але поряд з експонатами можна. А ще на вході стоїть синій кабріолет, в який можна залізти та уявити себе акторкою якогось крутого фільму з минулого століття.

Де: Фаетон, музей ретро автомобілів

Коли: щодня з 09:00 до 17:00

Скільки коштує:

  • дорослий квиток – 200 гривень
  • дитячий квиток – 100 гривень
  • індивідуальна екскурсія – 300 гривень
  • дітям до 6 років, ветеранам та учасникам бойових дій вхід безкоштовний.
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах