Не нудьгуйте вдома: чим зайнятися у Запоріжжі у квітні 2024 року.
Концерти, вистави, стендап та мюзікл: чим зайнятися у Запоріжжі у квітні
Дозвілля та їжа
03 квiтня 18:17
Не нудьгуйте вдома: чим зайнятися у Запоріжжі у квітні 2024 року. Фото: wallpapers.99px

Вже починається один із квітковіших місяців року, тому ми, за традицією, збираємо добірку класних заходів. Чим можна буде зайнятися у Запоріжжі у з 1 по 30 квітня – читайте в огляді Vgorode.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вистава "Мільйон за дружину"

Вистава "Мільйон за дружину".
Вистава "Мільйон за дружину". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Вистава "Мільйон за дружину" поставлена за п'єсою "Циліндр", яку написав видатний італійський драматург, актор і режисер Едуардо Де Філіппо. Комедія захоплює цікавим сюжетом, непередбачуваністю ситуацій, оригінальними характерами героїв і чудовим, вражаючим гумором. Події вистави відбуваються в бідному кварталі Неаполя. Дві подружні пари вигадали, як можна легко заробити гроші. Кожен день чарівна красуня Рита, вмиваючись на відкритому балконі, заманює клієнтів і, отримавши від них плату, в самий пікантний момент пред'являє їм... Кого? Ви навіть уявити не можете, кого вони бачать, але їх бажання зникає вмить і про гроші вони навіть не згадують. Несподівано і дотепно! А якщо раптом щось піде не заплановано, наприклад, клієнт, захоче повернути свої гроші, то на допомогу Риті приходить Агостіно Мускарьело у циліндрі! Причому тут циліндр? О, ви не розумієте, циліндр вирішує всі людські проблеми. І все ж таки одного разу все пішло не як зазвичай. На вас чекають "неаполітанські" пристрасті, неймовірні події і несподівані розв'язки. Все дуже комічно в цій дотепній виставі, але не так весело, як би всім хотілося.

Де: Запорізький академічний обласний театр юного глядача

Коли: 5 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Четверо в одній спальні

Четверо в одній спальні.
Четверо в одній спальні. Фото з афіші

Класична комедія положень відомого французького комедіографа Марка Камолетті. Вистави за його п'єсами з постійним успіхом точаться на сценах світу.

Незграбна і, на перший погляд, дурна служниця Анна випадково стає центром віртуозно закрученого сюжету.

А в ньому подружня пара, користуючись нагодою, вирішила "освіжити" своє особисте життя та провести кілька днів разом зі своїми коханцями. Звичайно, кожен – окремо, але у своєму сімейному гніздечку. Ось і опиняються тут усі четверо одночасно!

На порозі сімейна катастрофа!

Але за справу береться зовсім не дурна, а дуже хитромудра Ганна! Виявляючи дива винахідливості, вона щомиті "розрулює" загрозливі для всіх ситуації, до того ж зовсім не безкорисливо. Ох, ця Ганна!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 5 квітня, 17:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Концерт Volkanov

Volkanov – це свіжий подих сучасної української музики. Молодий співак, автор та композитор родом з тимчасового окупованого Бердянська. Відомим Дмитро став після своєї участі у вокальному проєкті "Х-Фактор", ставши суперфіналістом 9-го сезону в команді Андрія Данилка. Наставник розгледів талант юнака й після проєкту запросив підопічного гастролювати в складі команди Вєрки Сердючки. Та на даний момент Дмитро є автором власних пісень, чимало з яких встигли стати хітами. Наприклад, трек "Намалюю" потрапив у топ-чарти, а кількість його переглядів на YouTube сягнула 5 млн.

Де: ПК "Орбіта"

Коли: 5 квітня, 18:00

Скільки коштує: 290-550 гривень

Вистава-комедія "Примадонни"

Вистава "Примадонни". Фото: theatre.com.ua
Вистава "Примадонни". Фото: theatre.com.ua

Двоє молодих акторів в безгрошів'ї. Вони ладні на будь-яку роль, але у театри їх не запрошують. Доведеться грати в житті! Ще й  "племінниць" старенької, яка хоче передати всі статки небожам, але бачила їх лише крихітками. Тому розшукує родичок, як може. Осі дві кралечки ніби і знайшлися. Але це тільки початок цілого водоспаду перевтілень та шалених подій у гонитві за спадком.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 6 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Вистава "Обережно - жінки!"

Вистава "Обережно - жінки!".
Вистава "Обережно - жінки!". Фото: magara.zp.ua

Мелодраматична комедія. Вистава, під час якої глядачі плачуть, сміються і навіть впізнають себе.

Це історія про художника, який дуже любить жінок та зустрічається з трьома одночасно. Вони, звісно, ​​не знають про існування одне одного. Тому приходять на побачення до свого коханого за розкладом – у певний день та час. Але одного разу всі троє зустрічаються у квартирі коханого. Ображені жінки в шоці, а сам художник опиняється на межі життя та смерті. Рекомендований вік – старше 16 років.

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 7 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Вистава Ladies’ Night

Вистава Ladies’ Night.
Вистава Ladies’ Night. Фото: theatre.com.ua

Шестеро давніх друзів виявилися безробітними - закрився місцевий металургійний комбінат. Грошей немає, роботи не передбачається, в сім'ях розлад. Що робити? Котитися повільно в прірву? І тут на очі потрапляє оголошення про виступи для дам - вхід 200 доларів. Нічого собі! Це ж скільки можна отримати? З сміху і приколів виникає божевільна ідея - створити з бригади металургів групу, танцюючу стриптиз! Ніхто з них ніколи не танцював. Навчитися, перетворитися і потім вийти на публіку?! Маячня! А може все-таки спробувати?

Де: Запорізький академічний обласний театр юного глядача

Коли: 7 та 14 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Вистава "Все про жінок"

Вистава "Все про жінок".
Вистава "Все про жінок". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Як про любов, так і про жінок сказано вже багато, але завжди є що додати. Комедія з добрим гумором, дуже виразно і яскраво, відверто та з любов’ю розповідає про жіноцтво. Майже дивовижно на сцені з’являються жіночі іпостасі-сутності: дівчина-молодиця-жінка, мати-донька-онука-бабуся. Одна живе в іншій. Вони взаємопов’язані, перетікають і зберігаються одна в одній. На глядачів очікує радість упізнавання: о, так! Ми (вони) можемо (можуть) бути такими, і такими буваємо (бувають)! Та раптом відкривається щось потаємне... І кожна суть викликає жвавий сміх і добру усмішку.

Де: Запорізький академічний обласний театр юного глядача

Коли: 12 квітня, 16:00

Скільки коштує: 90-150 гривень

Дитяча вистава "Одного разу в лісі"

Дитяча вистава "Одного разу в лісі".
Дитяча вистава "Одного разу в лісі". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Це історія про пташеня, який пустився самостійно освоювати світ. Але на шляху завжди можна зустрітися не тільки з добрими істотами, але і з підступними і злими. Звичайно, на допомогу пташеня вчасно прийдуть мама і тато.
 
Вистава на екологічну тему захопить дітей грою акторів, фантазією, інтерактивом і змусить задуматися про те, що природу необхідно берегти і про те, що кожен відповідає за те, яким ми залишимо Землю нащадкам.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 13 квітня, 11:00

Скільки коштує: 100 гривень

Цирк "Шоу-WOW"

Цирк, цирк, цирк - фото zaporizhzhia.city
Цирк, цирк, цирк - фото zaporizhzhia.city

Програма виконана в найкращих традиціях українського цирку та неповторного українського гумору, що, в такі важки для нашої країни часи і підкреслює внутрішню силу нашого народу.

Жонглери, акробати, илюзіонисти, дресирувальникі, фігурісти і, звичайно, клоуни. Це, та багато іншого чекає на глядачів вже із цієї суботи.

Де: Запорізький державний цирк

Коли: 13, 14, 20, 21, 27 та 28 квітня, 12:00 та 16:00

Ціна: 100-400 гривень

П'єса "Чай з м'ятою або лимоном"

Чай з м'ятою чи лимоном.
Чай з м'ятою чи лимоном. Фото: magara.zp.ua

П'єса створена двома авторами Даніелем Наварро та Патріком Одекером і це одна з найуспішніших французьких комедій за останні 25 років. Написана на початку 90-х комедія зіграна тисячі разів у різних театрах світу, а в 2011 році була удостоєна вищої театральної нагороди Франції - премії Мольєра, як найкраща комедійна вистава.

"Чай з м'ятою або лимоном" – приклад ситуації "театр у театрі". Спочатку ми бачимо трупу, яка репетирує за кілька днів до прем'єри бульварну п'єсу епохи кінця 19 століття, в якій задіяно "класичний" набір героїв – джентльмен-грабіжник, злодій, коханець, віддана людина, слуга.

Протягом розвитку подій у п'єсі перед нами постають актори театральної трупи, відносини між якими "наелектризовані" так, що "летять іскри" буквально.

Французькі критики попереджають, що на цій виставі необхідно приготувати носові хустки, тому що ви плакатимете від сміху від початку і до самого фіналу.

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 13 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Тато в павутинні

Вистава "Тато в павутині".
Вистава "Тато в павутині". Фото: magara.zp.ua

Це не лише вистава, а цілий подарунок любителям гумору!

Гумористична постановка від відомого англійського актора та драматурга Реда Куні. У цій виставі Джон Сміт це - дуже одружений таксист. Має двох дітей, які виросли в різних сім'ях. Його дочка та син познайомилися через інтернет та планують побачитися. Але як тепер тато виплутуватиметься з цієї павутини, яку сам колись сплів? Під час вистави ви поринете та відчуєте на собі всі фарби та почуття головних героїв, які не залишать вас байдужими, і в той же час інтрига не розкриється до останньої секунди вистави.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 13 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Сучасна казка-притча "Людожерчик"

Сучасна казка-притча "Людожерчик".
Сучасна казка-притча "Людожерчик". Фото: magara.zp.ua

Сучасна казка-притча для дорослих за мотивами п’єси С.Лебо

Мати та 6-річний син самотньо живуть у лісі. Мама годує дитину овочами, не тримає речей червоного кольору й робить все, щоб не спровокувати прояви, м'яко кажучи, поганої спадковості сина. Його батько, який давно зник, був людожером. І тому перший похід до школи стає для дитини шоком. Глядач теж не відразу розуміє, що не по роках високий першокласник - наполовину людожер.

Щоб стати людиною хлопчик береться пройти три випробування - провести певний час із півнем (до речі, на прем’єрі буде живий птах), вовком та маленькою дівчинкою (по черзі), не завдавши їм шкоди. Формально випробування він пройде, але є нюанси.

"Це не казка, а, швидше, притча про боротьбу людини із самим собою, про силу подолання. У кожному з нас живе людина і звір, і між ними йде вічна боротьба", – пише про "Людожерчика" Сюзанн Лебо.

І взагалі в цій п'єсі можна знайти масу прихованих і не дуже смислів та психологічних асоціацій, наприклад, із важким дорослішанням

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 14 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Вистава "Конотопська відьма"

Вистава "Конотопська відьма"
Вистава "Конотопська відьма"

Блискуча комедія Григорія Квітки-Основ’яненка.

Сатира, гумор та бурлеск тут поєднуються з блискучим професіоналізмом знавців фольклористів-акторів театру "Берегиня".

Дотепними жартами та містичними подіями наповнені пригоди сотника Забрьохи та писаря Пістряка. А самі тільки прізвиська конотопських відьмочок змусять вас сміятися ще довго після вистави. Ми розкажемо про самодурство та здирство, які здатні загубити будь-яку гарну справу. А от чи притаманно це сучасній Україні, вирішувати вам.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 14 квітня, 18:00

Скільки коштує: 250-500 гривень

Театральна вистава "Гранд прем'єра або зіркові пристрасті"

Театральна вистава "Гранд прем'єра або зіркові пристрасті".
Театральна вистава "Гранд прем'єра або зіркові пристрасті". Фото: filarmonic.zp.ua

Театральна прем'єра сезону - вистава у виставі, про акторів, яких ми обожнюємо та якими захоплюємося. Про життя, гумор та любовні інтриги. Хто кого любить, хто навіщо любить і що з цього вийде? Хто виграє, а хто програє?
За мотивами твору британця Майкла Фрейна “Шум за сценою”, найвідомішої комедії, що сьогодні є дуже популярною як на європейській сцені, так і на Бродвеї.
Група акторів із Лондона репетирує виставу, аби невдовзі вирушити в турне провінційними містечками. Кожен з них доклав зусиль до цього проекту і тепер щиро сподівається на успіх. І все дійсно могло би бути добре, але є одне "але"...
Митці – люди настільки емоційні, що просто не в змозі втримати за кулісами особисті взаємини, котрі бурхливим потоком накривають і вщент руйнують і без того "крихку" виставу. Чи знайдеться вихід із ситуації, котра дійшла до повного комічного абсурду?

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 15 квітня, 17:00

Скільки коштує: 400-800 гривень

Концерт гурту SPIV BRATIV

SPIV BRATIV кидають виклик емоційній виснаженості українців та готові заряджати всіх свіжими емоціями та вірою у близьку перемогу. Адже кожен сьогодні бореться на своєму фронті: українські захисники й захисниці, лікарі й вчителі, артисти й волонтери.
Музиканти вкотре поспішають нагадати, що саме нам потрібно здолати ворога і довести до кінця справу, розпочату нашими предками. Тому обов’язково приходьте і разом із крутими артистами заспівайте потужні воєнні хіти – щоб згуртуватися і впевнено крокувати до нашої мети. За рік повномасштабної війни зібралося чимало тем, які варто обговорити.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 16 квітня, 18:00

Скільки коштує: 390-550 гривень

Вистава "Егоїстки"

Вистава "Егоїстки".
Вистава "Егоїстки". Фото: facebook.com/Егоїстки

Феерична, естецька, костюмована кримінально-детективна комедія про загадковий злочин в родинному колі.

Ця вистава з великим успіхом йде по всьому світу більш, ніж 50 років. Легкі саркастичні тексти, яскравий жіночий склад та неймовірна детективна інтрига не залишає глядача без враження та задоволення.

Загадковий випадок відбувається в занесеній снігом аристократичній садибі.

Це перетворює різдвяний день в розслідування, повне істерик, суперництва і навіть музичних інтерлюдій. Отже, сім жінок. Кожна під підозрою. У кожної є мотив. Бо всі вони егоїстки і в кожній є своя таємниця!

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 18 квітня, 18:00

Скільки коштує: 390-890 гривень

"Тарасові сни.Заповіт"

"Тарасові сни.Заповіт".
"Тарасові сни.Заповіт". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Як хлопець з простої української родини став Великим Кобзарем? Як сталося, що минають літа, а пророчі слова Тараса Шевченка досі печуть душу? Тарас Григорович Шевченко народився 210 років тому, але повсякчас поруч із нами. Думки й настанови поета звучать надзвичайно актуально. Мужні українські воїни, звільняючи окуповані території, зривають рашистський прапор – і зустрічають пильний погляд Тараса Григоровича, читають його напуття: "Борітеся – поборете, вам Бог помагає!" Україна бореться. Вона знову у вогні, але хоробро б’ється за волю, як заповідав Тарас Григорович. Він залишається з Україною як невіддільна частина її сьогодення. Портрети поета бачимо у графіті на стінах будинків у образі сучасних героїв, у мемах, у соціальних мережах. Усюди звучать вірші поета. Ми вчитуємося в його вірші, листування, записи у щоденнику – і нам відкривається Людина. Справжня людина, без ретуші, без награних емоцій - з пристрастями й недоліками, захопленнями та розчаруваннями – завжди щира! Тарас мріяв бути художником. Був надзвичайно обдарованим. Жив пристрасно й жертовно. Великий Кобзар вдивляється в нас – хто ми, його нащадки? А ми вдивляємося в нього, відкриваючи його наново.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 19 та 26 квітня, 16:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

За двома зайцями

За двома зайцями.
За двома зайцями. Кадр із фільму

І цього натовпу виділяється лише віртуозний аферист – Свирид Голохвастов. Своєю появою він порушує "звичний", "приємний" та "комфортний" світ кожного з героїв цієї історії. Але й він прагне лише до задоволень, тому в гонитві за ними він уміло маніпулює оточуючими, спритно підлаштовуючи обставини під себе.

Голохвастов вирішується на відчайдушну авантюру заради грошей. Хто тільки не буде замішаний у цьому круговерті: батьки, друзі, куми, свати, сусіди і навіть Ви!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 19 квітня, 17:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Інтерактивна ігрова програма для дітей "Веселі пірати"

Інтерактивна ігрова програма для дітей "Веселі пірати".
Інтерактивна ігрова програма для дітей "Веселі пірати". Фото: kidcity.com.ua

Веселі пірати виходять в бій, беруть ворога на абордаж - і перемагають! Запрошують всіх охочих до цікавої та жвавої гри. 

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 20 квітня, 11:00

Скільки коштує: 60 гривень

Музичний спектакль "У пошуках Дракона"

Музичний спектакль "У пошуках Дракона".
Музичний спектакль "У пошуках Дракона". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Ця вистава, створена за мотивами японських казок та п’єси А. Богачевої, запрошує маленьких глядачів у таємничу країну Японію. Тут в одному селі мешкають брати Ітіро і Дзіро. Старший брат відрізнявся сміливою вдачею та силою, а інший - добре співав та грав на флейті. Але над селищем пролетів дракон і брати вирушили разом у подорож, щоб подолати змія. Довгий був їх шлях та небезпечний. А на шляху вони зустріли Мавпу, Зайця і Черепаху.

Де: Запорізький академічний обласний театр юного глядача

Коли: 21 квітня, 11:00

Скільки коштує: 100 гривень

Мистецько-музичний фестиваль "Бути в Україні"

Мистецько-музичний фестиваль "Бути в Україні". Фото від організаторів
Мистецько-музичний фестиваль "Бути в Україні". Фото від організаторів

На гостей заходу чекають творчі майстер-класи, ярмарок представників локальних виробників, лекції, дискусії, художні виставки та виступи відомих музичних гуртів. Модератором фестивалю стане Тимур Мірошниченко. Серед запрошених артистів  - неосоул гурт ADAM, документально-музичний проєкт Антона Слєпакова та Андрія Соколова WARnyakannya. Хедлайнери музичної частини фестивалю - гурт KAZKA.

- Мета події - підтримати жителів прифронтового Запоріжжя, внутрішньо переміщених осіб, створити безпечний простір для знайомства та взаємодії. Нагадати про важливість української культури в процесі протистояння російським наративам,- кажуть організатори.

Де: Незламний хаб "Титан" (Перемоги, 131 КП "Титан")

Коли: 20 квітня, 12:00-21:00

Скільки коштує: вхід вільний, але за попередньої реєстрації за посиланням

Концерт Grandma's Smuzi "Весна прийде!"

Grandma's Smuzi – популярний український гурт з Одеси, відомий завдяки виконанню оригінальних україномовних кавер-версій світових рок-хітів. Музиканти вже завоювали величезну прихильність української публіки, відігравши гучні концерти на сценах міст понад 20 областей країни. І тепер Grandma's Smuzi оголосили про доповнення свого європейського туру "Весна Прийде!" великими українськими містами. Не пропустіть!

Де: Незламний хаб "Орбіта" (В'ячеслава Зайцева, 9 КП "Титан")

Коли: 20 квітня, 18:30

Скільки коштує: 440 гривень

Концерт Василя Попадюка

Музика Василя Попадюка не тільки вишукана і віртуозна, але й торкається найпотаємніших струн душі, наповнює радістю і світлою енергетикою. Його концерт в Києві - це можливість зануритися в світ геніальної всепоглинаючої музики і навчити дітей вишуканому смаку. 

В Іспанії Василя Попадюка називають "живим нервом", "маестро-скрипкою", в Америці "золотою скрипкою", а в Канаді "сучасним Паганіні". Ним захоплюється і пишається весь світ. В ювілейному альбомі вокаліста "Deep Purple" Ієна Гіллана також грає скрипка Попадюка! Талант музиканта обʼєднує поціновувачів world music, latino, gypsy і джазу з усіх континентів.

Василь Попадюкграє на 15 музичних інструментах, а критики у багатьох країнах називають його геніальним музикантом.

Де: Незламний хаб "Орбіта" (В'ячеслава Зайцева, 9 КП "Орбіта")

Коли: 21 квітня, 16:00

Скільки коштує: 450-750 гривень

Вистава "Повія"

Вистава "Повія"
Вистава "Повія"

"Повія" – драматична вистава Дмитра Рачковського за мотивами однойменного роману майстра психологічної прози Панаса Мирного. Твір вважається одним із найкращих серед соціально-психологічних романів української літератури 19-го століття. Додати до цього сучасний режисерський підхід та професійну гру акторів – і отримаєте неймовірну постановку, пропустити яку – неможливо.

Де: Незламний хаб "Орбіта" (В'ячеслава Зайцева, 9 КП "Орбіта")

Коли: 23 квітня, 18:00

Скільки коштує: 320-490 гривень

Вистава "Чорний Квадрат "Мої емоції - це ти"

Вистава "Чорний Квадрат "Мої емоції - це ти".
Вистава "Чорний Квадрат "Мої емоції - це ти". Фото: artkvadrat.com

Життєстверджуюча комедія з проекту "До та Після сексу"!

Бути разом – це постійно обмінюватись і дарувати один одному емоції. І не тільки позитивні: щастя і роздратування, обожнювання і ревнощі, страх втратити й насолоду бути поряд. І чим свіжіші стосунки, тим сильніші ці емоції.

Потім з часом їх інтенсивність починає потроху спадати. І тут головне, щоб бурхливі та сильні емоції вчасно переросли в глибокі та щирі почуття.

Фірмовий рецепт захоплюючих сюжетів "Чорного Квадрату". Сімейна пара повертається до дому з вечірки, причому обидва мають зуб один на одного. Вони вирішують не лягати спати, допоки не поговорять… Хто до кого приревнував, хто який дав привід, хто на що злий. І добре, що поговорили, тому що на поверхню повиповзали давно не гуляні дракончики!

Виставу можна назвати продовженням вистави "Ти – мої бажання", тому що тут ви побачите тих самих героїв через рік подружнього життя. Але дивитися їх можна у будь-якій послідовності, або навіть окремо, тому що проблеми, питання, жарти в ній – вічні!У ролях: Сергій Федорчук, Анна Яновіцька.

Де: ПК "Орбіта" (В'ячеслава Зайцева, 9)

Коли: 24 квітня, 17:30

Скільки коштує: 450-650 гривень

Мюзикл "HOTEL“57”: секстет колишніх"

Харківський Незалежний музичний Театр "057" представляє мюзикл "HOTEL“57”: секстет колишніх"

Запальна комедія в стилі jazz! Усі ми думаємо, що знайшовши свій ідеал, ми назавжди станемо щасливими. Та чи існує він взагалі? Про це ми і дізнаємось на виставі "HOTEL“57”: секстет колишніх"!

Самотній чоловік, який знедавна керує власним готелем, обманом запрошує своїх "Екс" подружок до готелю, задля участі в авторському експерименті. Експеримент полягає у диференціації "не ідеальних" рис колишніх, щоб у майбутньому, не допуститись помилки і не зіштовхнутись з ними знову. На його думку, саме відокремлення вад колишніх допоможе йому знайти ідеальну жінку! Та чи погодяться дівчата на цей експеримент? Дізнаєтесь незабаром.

Прем'єра українського мюзиклу "HOTEL“57”: секстет колишніх". Комедія, яка не залишить байдужим нікого. Нове звучання улюблених світових хітів в джазовій обробці. Не пропусти!

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 25 квітня, 18:00

Скільки коштує: 300-500 гривень

Дитяча вистава "Україна - це МИ!"

Дитяча вистава "Україна - це МИ!".
Дитяча вистава "Україна - це МИ!". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Багато шляхів доведеться подолати дітям, аби зібрати потрібне. Вони опиняться і на величних вершинах Карпат, і в безкраїх південних степах. Допоможуть Водянику розплести річки України, а веселий, життєрадісний Чугайстер їх добряче налякає. Чимало пригод та неймовірних зустрічей трапиться на їхньому шляху. Рішучість, сміливість, гострий розум та добрі справи допоможуть дітям подолати усі перешкоди, але до Повітрулі, яка наказала їм вирушити у мандрівку в невідоме, вони повернуться… лише з однією ягідкою. Чи врятує вона Вернигору? Про це глядачі дізнаються, тільки переглянувши виставу. Треба зауважити, що безпосередню участь в усіх сценічних подіях братимуть глядачі вистави, саме від їхньої кмітливості залежить успіх мандрівки.
 
Динамічна пригодницька вистава, весела та пізнавальна, з перетвореннями, із заплутаними обставинами та несподіваними рішеннями захопить дітей, розкриє перед ними міфологічний світ України, красу та самобутність української спадщини, покаже дивовижних героїв, навчить шанувати та пишатися рідною країною – славетною Україною.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 27 квітня, 11:00

Скільки коштує: 100 гривень

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах