У Запоріжжі відкриють штаб "Культурного Десанту": що це таке

У Запоріжжі відкриють штаб "Культурного Десанту": що це таке -

У Запоріжжі відкриють штаб "Культурного Десанту": що це таке - ілюстрація: instagram.com/culturaldescent/

Дозвілля та їжа
03 травня 2023 16:24

Нещодавно до Запоріжжя приїжджав артист Микола Серга, який зараз служить у ЗСУ та очолює ГО "Культурний Десант". З ним зустрівся заступник мера Микола Куртев та анонсував, що у Запоріжжі з'явиться штаб "Культурного Десанта". Що це таке та чим займається ця організація – з'ясував Vgorode.

- Ця громадська організація об'єднує відомих митців, які вже понад рік піднімають бойовий дух наших захисників та захисниць та надають морально-психологічну підтримку громадянським українцям. Штаби "Культурного Десанта" вже є у Краматорську та Покровську, а тепер такий штаб відкриється і у Запоріжжі, – написав Куртєв.

За його словами, організації нададуть приміщення для штабу, а також допоможуть з інформаційною підтримкою та координацією з керівниками молодіжних організацій та волонтерами.

Зазначимо, що "Культурний Десанс" – це поєднання творчих людей, які займаються культурним забезпеченням Збройних сил України. Вони їздять до воїнів, у тому числі на бойові позиції, і допомагають на якийсь час переключитися, підняти бойовий дух. Для захисників співають пісні, грають на гітарі, читають вірші, розмовляють, проводять лекції, роздають книжки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Культурний Десант (@culturaldescent)

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах