У Запоріжжі відновив роботу дитячий розважальний центр

Можна відволікти дитину: у Запоріжжі знову відкрився розважальний центр -

Можна відволікти дитину: у Запоріжжі знову відкрився розважальний центр - фото: instagram.com/volklandzp/

Дозвілля та їжа
04 квiтня 2022 18:01

Дитячий центр Volkland, що знаходиться в Хортицькому районі в ТЦ "Амстор", відчинився. Зараз він працює для відвідувачів з 9:00 до 19:00. В дитячому центрі як і раніше можна відвідати дитячу зону із великою кількістю атракціонів та поїсти.

Як розповіло керівництво Volkland, був запит з численними проханнями відчинити дитячий центр від батків, які не залишили місто з дітьми. Люди казали, що в цей час їх дітям вкрай необхідні позитивні емоції та фізичний рух.

У Запоріжжі знову відкрився розважальний центр -У Запоріжжі знову відкрився розважальний центр - фото: надіслала адміністрація

Керівник дитячого центру повідомив, що відвідувачи є, та їх значно меньше ніж було раніше. Але йому вдалося домовитися з орендодавцем про інші фінансові відносини та знизити витрати. Тому якщо відвідувачі будуть і надалі, то компанія Volkland зможе зберегти дитячий центр та залишити його відчиненим.

Дитячий центр Volkland, що знаходиться в Хортицькому районі в ТЦ "Амстор"Дитячий центр Volkland, що знаходиться в Хортицькому районі в ТЦ "Амстор"

Відмітимо, що якщо буде тривога, то всі відвідувачі зможуть пройти в укриття у сосудній будівлі – в ДК "Хортицькицй".

ЦІни у VolklandЦІни у Volkland
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах