У Кирилівці та Бердянську продають бази відпочинку та готелі: які ціни

У Кирилівці та Бердянську продають бази відпочинку та готелі: які ціни || - фото з оголошення на olx.ua

Частину Запорізької області тимчасово окуповано, зокрема курортні райони. Багато хто там мешкав за рахунок коштів, зароблених під час пляжного сезону, але цього року бази відпочинку не працюватимуть, а значить люди залишаться без заробітку. У зв'язку з цим деякі вирішили продати свої бази та готелі у Кирилівці та Бердянську.

Продаж баз відпочинку в Запоріжжі не масова. У Кирилівці ми знайшли близько десяти оголошень про продаж будиночків, баз та готелів. Найбюджетніший варіант – 60 тисяч гривень за будиночок на орендованій землі. Усередині два номери з окремими входами, несучасний ремонт, натомість є вода та техніка.

Також є варіант будиночка з бюджетними умовами за 100 тисяч гривень або в обмін на авто.

Будинок дорожчий є за 830 тисяч гривень (28 тисяч доларів), але продають його терміново. Там упорядкована територія бази, 4 кімнати, 20 метрів до пляжу.

Гарні сучасні котеджі на п'ять номерів зараз можна купити у Кирилівці за 75 тисяч гривень.

На повноцінні бази ціни вже інші. Найбюджетніше, що нам вдалося знайти – 400 тисяч доларів. Це база на 28 номерів із басейном на території, кафе, мангальною зоною.

Також продається зараз популярна база відпочинку "Океан" із територією на 1,5 гектара. Там багато номерів, величезний басейн, джакузі, кафе. Бажають за цю базу 2,5 мільйона доларів.

У Бердянську пропозицій трохи менше. Ми знайшли варіанти готельних бізнесів від 100 до 390 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що незважаючи на окупацію деякі бази та гостьові будиночки в Кирилівці вирішили спробувати відкритися цього сезону.

Последние новости