У кафе в центрі Запоріжжі чоловік жорстко побив дівчину (відео)

У кафе в центрі Запоріжжі чоловік жорстко побив дівчину (відео). || Фото: instagram.com/sssofi_ch

У Запоріжжі чоловік в одному з кафе на бульварі Шевченка жорстоко побив дівчину після того, як вона викликала поліцію, щоб заспокоїти п'яну компанію.

За словами потерпілої дівчини Софії, інцидент стався 26 вересня, коли група нетверезих чоловіків почала провокувати конфлікти з іншими відвідувачами. Працівниця кафе, яка також там відпочивала, викликала правоохоронців, щоб зупинити компанію. У відповідь один із чоловіків накинувся на неї, завдаючи ударів руками та ногами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відвідувачі закладу не втручалися та просто спостерігали за тим, що відбувається.

Дівчина отримала струс мозку, численні синці, а також зламаний ніс після удару ногою в обличчя. За її словами, після приїзду поліції нападник поводився зухвало і навіть стверджував, що уникне відповідальності через своїх знайомих у структурах.

Вона також повідомила, що поліцейські спочатку відмовлялися відкривати кримінальне провадження, навіть після надання медичних документів. Лише після втручання адвоката та районної прокуратури справу було відкрито.

В пресслужбі ГУ Нацполіції повідомили, що під час моніторингу соціальних мереж було виявлено допис місцевої жительки.

3 жовтня працівники відділу № 1 (Вознесенівський) Запорізького райуправління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження.

Попередня правова кваліфікація - ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Потерпілій видали направлення для проходження судово-медичної експертизи.

Последние новости